L’Ajuntament inaugura Punt de fuga, la primera exposició virtual amb motiu del COVID-19 a Borriana

18 artistes de la ciutat participen en aquesta iniciativa cultural que es podrà contemplar des de casa

L’Ajuntament inaugura Punt de fuga, la primera exposició virtual amb motiu del COVID-19 a Borriana
01/05/2020 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, ha programat, per al pròxim dimarts, dia 5 de maig, a les 12 h, la inauguració d’una exposició virtual en relació amb la Covid-19, en la que participen 18 artistes locals.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que es tracta d’una mostra fotogràfica col•lectiva titulada Punt de fuga, que, intenta plasmar en una sèrie d’instantànies, “la sensació o sensacions que en les actuals circumstàncies, cada persona participant, té des de sa casa quan mira per la finestra o a la mateixa finestra, sempre des de dins de la seua llar”.

En aquesta exposició, les instantànies no només mostraran l’exterior, sinó “una íntima lleu part de l’interior i allò que es perd a fora, al punt de fuga”, ha manifestat. Es vol així manifestar, ha precisat Granel, “les sensacions personals que es tenen en aquests dies tan particulars de la nostra vida, dies sense un referent anterior i tampoc exterior i que transcorren, novetat rere novetat, entre el limbe de la incertesa i la informació constant positiva i negativa a la vegada, a través de les pantalles digitals connectades a la xarxa global”.

La iniciativa, portada a cap des de l’Oficina d’Activitats Culturals de la Regidoria de Cultura i amb la col•laboració d’Inés Grau, tindrà com a suport les xarxes socials dedicades a la difusió de la Programació Cultural de Borriana en Facebook i Instagram (Borriana Cultura i borriana_cultura).

A Punt de fuga participen: Yolanda Camarillas, Sandra Valls, Ester Gradolí, J.C. de la Torre, Alberto Navarro, Vicent Carda, Jordi Ninot, Inés Grau, José L. Azpitarte, Maite Hernández, Vicent Guerola, Rosa Isach, Julia Vera, Cristina Alegre, Amparo Valls, Laura Pérez, Angie Vera i Sara Arnau.
Punt de fuga naix com una mostra artística però també documental, relacionada amb el període de confinament per l’estat d’alarma. “Una vegada clausurada l’exposició les fotografies les mateixos autors les donaran a l’Arxiu Municipal perquè quede constància en el banc de la memòria creat sobre aquests històrics dies”, ha finalitzat Granel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari