Borriana ofereix una sessió d'observació astronòmica, música i ball

La nit del 19 d’agost es podran contemplar les estreles des del passeig marítim i gaudir del ball i l’orquestra Twins

Borriana ofereix una sessió d'observació astronòmica, música i ball
15/08/2022 -

L’Ajuntament de Borriana, a través de les regidories de Turisme i de Participació Ciutadana, ha organitzat una sèrie d’activitats especials per a la nit del divendres 19 d’agost, i proposa una experiència d’observació astronòmica nocturna on poder mirar al firmament amb un telescopi i contemplar més de prop la Lluna, Mart i Saturn des de la riba de la mar a Borriana.

Una finestra a l’univers des d’una nit d’estiu a la platja de Borriana, a càrrec d’Amadeo Aznar d’Astronomia per a Tots i astrònom de l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA), amb la qual podran gaudir totes aquelles persones disposades a observar les estreles, a conéixer les principals constel·lacions i fins i tot atrapar-les amb les càmeres fotogràfiques, aprenent tècniques i conceptes bàsics.
L’activitat per a observar l’espai es realitzarà de 22h a 24h en el passeig Marítim (davant de la fira).

Paral·lelament, hi haurà un pa i porta previ a una sessió gratuïta de màster class de ball a càrrec de l’associació Ball i més, amenitzat per l’orquestra local Twins. Totes dues activitats són gratuïtes i no fa falta reservar, però per al pa i porta les persones que assistisquen hauran de portar la seua cadira, a més del menjar i la beguda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari