Borriana fa una crida a la tranquil·litat davant el cas del coronavirus del municipi

Borriana fa una crida a la tranquil·litat davant el cas del coronavirus del municipi
26/02/2020 -

L’Ajuntament de Borriana fa una crida a la “tranquil·litat i a la calma” a la població i demana “cautela i prudència” per a “no crear més incertesa de la necessària”, davant la situació d’alarma generada per la confirmació d’un cas de coronavirus en el municipi.

Des de primera hora del matí l’equip de govern ha mantingut reunions i contactes amb diversos departaments a nivell sanitari, educatiu, social i de seguretat.

El Consisitori se suma a les declaracions efectuades tant pel president, Ximo Puig, com per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Rosa Barceló, que han llançat un missatge de “tranquil·litat” a la població, ja que segons han manifestat “en aquests moments no hi ha risc per a la salut pública i els esforços se centren en la contenció del virus per a evitar la seua propagació» y per això, han demanat “rigor i proporcionalitat a l’hora d’actuar».

Així mateix, l’Ajuntament difondrà una circular amb informació oficial sobre mesures de prevenció i recomanacions sanitàries davant el virus Covid-19 entre les associacions, entitats, centres educatius i esportius i centres socials, amb la finalitat de donar la màxima difusió d’informació oficial, fiable i actualitzada de les autoritats sanitàries entre la ciutadania de Borriana. A nivell intern, també s’ha informat el personal del Consistori sobre les mateixes mesures de prevenció.

De moment, i a l’espera de conèixer si les autoritats sanitàries estableixen mesures extraordinàries, no s’ha determinat cap acció que afecte a l’organització d’actes públics.
No obstant això, en funció de com evolucione la situació, i sempre en coordinació amb la Conselleria i el Ministeri de Sanitat, s’adoptaran les mesures oportunes en cas necessari.
Cal recordar que la Generalitat Valenciana ha activat aquest dimecres el telèfon 900 300 555 perquè qualsevol persona que tinga símptomes compatibles amb els del coronavirus (Covid-19) i haja estat als països de risc determinats pel Ministeri de Sanitat puga informar-se i es puga dur a terme una acció preventiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari