Borriana proposa una sessió d’observació astronòmica i música en directe per a la nit de ‘Sant Roc’

La nit del 14 de març es podran contemplar les estreles des del passeig marítim o gaudir del concert de Calle Botica a la Torre de la Mar

Borriana proposa una sessió d’observació astronòmica i música en directe per a la nit de ‘Sant Roc’
31/07/2021 -

Per a la celebració de ‘Sant Roc’ d’arrelada tradició festiva a Borriana, enguany l’Ajuntament a través de la regidoria de Turisme torna a organitzar activitats especials per a la nit del dissabte 14 d’agost, i proposa una experiència d’observació astronòmica nocturna en què poder contemplar amb un telescopi la Lluna, Mart i Saturn des de la platja de Borriana.

Una finestra a l’univers des d’una nit d’estiu a la mar de Borriana, a càrrec d’Amadeo Aznar d’Astronomia per a Tots i astrònom de l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA), amb què podran xalar totes aquelles persones disposades a observar les estreles, a conèixer les principals constel·lacions i fins i tot a atrapar-les amb les càmeres fotogràfiques, amb l’aprenentatge de tècniques i conceptes bàsics. L’activitat es realitzarà de 21.30h a 23.30h al passeig Marítim (enfront de la fira).

Paral·lelament, la Torre de la Mar tornarà a ser l’escenari de la música estival la nit del dia 14 a les 22.30 hores, amb l’arribada de ‘Calle Botica’, grup flamenc originari de Huelva que fusiona el flamenc de les seues arrels amb els ritmes llatins i les bandes de la dècada dels vuitanta. Les seues actuacions són sinònim d’èxit i diversió, ja que el repertori és d’allò més amè i s’adapten a qualsevol tipus d’esdeveniment.

Les dos activitats són gratuïtes, però les places són limitades i s’ha de realitzar reserva de tiquets prèvia a través de la web habilitada per l’Ajuntament de Borriana: www.entradesborriana.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari