Borriana repartirà 6.000 euros en premis aquest Nadal

La campanya promocional “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi” es divideix en dos sortejos

Borriana repartirà 6.000 euros en premis aquest Nadal
06/12/2022 -

Borriana repartirà un total de 6.000 euros en premis, gràcies a la campanya “A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”. D’aquesta manera, totes les persones que realitzen les seues compres, del 5 de desembre de 2022 fins al 5 de gener de 2023, en els comerços locals adherits podran participar en aquest sorteig.

Així, el pròxim 16 de desembre es realitzarà el sorteig de tres premis de 1.000 euros cadascun; mentre que el 9 de gener es realitzarà un altre sorteig amb altres tres premis de 1.000 euros cadascun. L’únic requisit per a participar és realitzar una compra d’un import mínim de 10 euros en algun dels establiments adherits, i depositar els bitllets facilitats i segellats pels comerços en les urnes situades a l’Ajuntament de Borriana o al Mercat Municipal.

Els premis hauran de consumir-se en, almenys, cinc establiments diferents amb un consum mínim per local de 50 euros, i hauran de gastar-se el dia 22 de desembre de 2022, en el cas del primer sorteig, i el 16 de gener de 2023, en el segon.

Els sortejos se celebraran, en acte públic, els dies 16 de desembre de 2022 i 9 de gener de 2023 a les 13.00 hores a l’Ajuntament de Borriana, davant una taula formada per la regidora de Comerç, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i un empleat públic de l’Ajuntament, que actuarà com a secretari.

La regidora de l’àrea, Sara Molina, ha explicat que la idea és “incentivar i promoure el comerç local, que constitueix un dels motors econòmics més importants de la ciutat”. Així mateix, ha indicat que enguany s’ha apostat per dividir la campanya nadalenca en dues fases, per a estendre el període de les compres locals fins a la festivitat de Reis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari