Borriana es prepara davant el pròxim avís de pluges

Revisats els punts crítics per a l’evacuació d’aigua en previsió de fortes pluges

Borriana es prepara davant el pròxim avís de pluges
03/11/2020 -

L’Ajuntament de Borriana ha tornat a realitzar actuacions preventives de neteja i comprovació verificant novament la neteja dels gols, ja repassades en els anteriors avisos de precipitacions, davant l’alerta de previsió de pluges localment intenses. L’alerta taronja s’activarà aquest dimecres, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Concretament els gols del Caràmit, Rovellat, Finello, Granell, Ull de la Vila, l’Estany Colombrí i l’Estany Llarguer, la de Barruguer i la de Sant Gregori. També s’han revisat els camins rurals i s’ha tornat a comprovar el Clot de la Mare de Déu a l’altura de la desembocadura.

A més, s’ha actuat amb insistència en el barri del Carmen, en la zona marítima, ja que va ser una de les zones més afectades en la passada DANA de finals del mes de març i principis d’abril. També s’ha comprovat que la séquia del Rajolí i el Clot evacuen amb normalitat i, en general, s’han revisat les séquies, els camins rurals i les zones de risc.

Cal destacar que en els més de 1.000 embornals del municipi considerats crítics es realitzen periòdicament revisions i neteges, concretament tres a l’any. D’ells, els de la zona del port, en l’Escola de la Mar, que són encara més crítics, s’han tornat a comprovar i a netejar. Així i tot, els serveis municipals romandran en alerta i realitzaran el seguiment de les precipitacions per si calguera intervindre en algun moment, segons ha declarat el regidor de Via Pública, Vicente Aparisi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari