130 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el primer torn de Campus Multiesportiu Saludable d'Estiu

El segon torn es realitzarà del 27 de juliol al 14 d’agost

130 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el primer torn de Campus Multiesportiu Saludable d'Estiu
24/07/2020 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada pel regidor d’Esports, Vicente Aparisi, han clausurat el primer torn de la VII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu, organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME), en què han participat 130 xiquets i xiquetes de la localitat.

Durant la clausura del Campus i mentre els 130 xiquets i xiquetes desfilaven per la pista de camp municipal de futbol per a rebre els diplomes i regals, l’alcaldessa ha agraït “l’enorme esforç realitzat per l’SME en l’organització d’aquesta edició de 2020”, en la qual ha treballat “amb tenacitat, tot tenint en compte les complicades circumstàncies i amb el principal objectiu de garantir la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col·laboradors”.

Així mateix, ha destacat que el Campus “ha sigut un nou èxit” i s’ha pogut dur a terme “gràcies a la col·laboració de clubs esportius i de el personal voluntari, i a la faena de monitors, tècnics i també a la participació en forma de patrocini o suport de fins a dotze empreses col·laboradores”.

En el VII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu, que es realitza des del 13 de juliol al 14 d’agost, participen més de 200 xiquets i xiquetes en dos torns, el primer del 13 al 24 de juliol, que s’ha clausurat avui, i el segon que es realitzarà del 27 de juliol al 14 d’agost. Cada torn compta al voltant de 12 grups de fins a 10 participants.

Aquest estiu el Campus s’ha adaptat amb mesures de seguretat i de prevenció davant de la Covid-19, de manera que la majoria de les activitats esportives es realitzen a l’aire lliure i en diferents instal·lacions, i totes en grups reduïts de no més de 10 participants, en horari de 9h a 13h.

En la setena edició l’SME pretén, un estiu més, conjugar la pràctica esportiva amb l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets, xiquetes i joves de la ciutat. En el campus es practiquen més d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i també compten amb dinars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podològica.

El Campus Multiesportiu i d’hàbits saludables s’engloba dins el Pla PATI de promoció de la pràctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per fer que el dia a dia dels participants siga més saludable.

Visita guiada per l’alcaldessa

Prèviament a la cloenda de Campus, l’alcaldessa ha participat com a guia d’excepció per a uns grups de xiquets i xiquetes de Primària i de l’ESO de Borriana, participants del Campus, als quals ha acompanyat, els ha explicat i els ha orientat sobre els llocs d’interés cultural més importants de la ciutat de Borriana, com ara la Casa de Cultura, el Campanar, l’església d’El Salvador o l’Ajuntament.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació i planificació del Campus Multiesportiu i consisteix en una gimcana que compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Turisme, en què visiten i descobreixen diferents llocs d’interès cultural o històric de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari