El CEAM de Borriana reprèn les classes per a les persones majors

El CEAM de Borriana reprèn les classes per a les persones majors
06/10/2020 -

Després de mes de sis mesos d’inactivitat, el CEAM de Borriana ha reprès aquesta setmana les classes per a les persones majors, al poliesportiu de Sant Blai, davant la impossibilitat d’impartir les classes en el local del CEAM per falta d’espai, tot seguint els protocols de sanitat per la Covid-19.
Segons ha explicat el regidor de Gent Major, Hilario Usó, des de la la seua àrea i seguint tots els protocols, s’han fet les gestions pertinents perquè es pogueren iniciar les classes en grups de 10 persones amb mascareta i una distància de seguretat d’1,5m.

Així, l’Ajuntament els ha cedit la infraestructura esportiva de Sant Blai per a poder realitzar exercicis físics i altres activitats, de dilluns a divendres de 9h a 13h. “La necessitat de la gent major de realitzar exercicis per a poder recuperar l’equilibri perdut i la massa muscular era evident, com també ho era reprendre les relacions amb els companys i les companyes”, ha assenyalat Hilario Usó.

A més, ha indicat que “a poc a poc la gent major comença a perdre la por i, amb prudència i seguint els consells sanitaris, reprèn l’activitat en la nova normalitat” i ha afegit que des del Consistori “esperem i desitgem que tot vaja molt bé”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari