El Centre de les Arts torna les taxes de l'últim trimestre del curs a 890 alumnes

El Centre de les Arts torna les taxes de l'últim trimestre del curs a 890 alumnes
01/06/2020 -

El Centre de les Arts Martí de Viciana (CAMV)ha decidit retornar els diners de les taxes de l’últim trimestre del curs 2019-2020 a 890 alumnes i alumnes, malgrat que s’han realitzat les classes virtuals amb l’alumnat, per tant, no han sigut presencials.

D’aquesta manera, el centre retornarà una tercera part del curs.
L’edil de Cultura i president del centre, Vicent Granel, ha explicat que d’aquesta manera, el CAMV retornarà una tercera part del curs i ha afirmat que és una mesura per a “pal·liar la despesa a les famílies que sempre confien en el centre, i serà l’administració local la que l’assumirà”.

Segons ha precisat, per a l’alumnat que havia optat per un pagament fraccionat, no s’ha cobrat l’últim rebut del 20 de març, i a l’alumnat que fan un pagament únic de tot el curs, se’ls tornarà la part proporcional de l’últim trimestre.

Granel ha destacat que aquesta decisió suposa “una devolució de prop de 26.000 euros”, i encara que s’han realitzat les classes de forma virtual, “entenem que s’ha desvirtuat el model educatiu que s’oferia en la matrícula, ja que s’ha deixat de prestar el servei tal com s’estava prestant abans de l’estat d’alarma” i, per tant, “no es pot cobrar per un servei que no és el que s’estava pagant”.
El director del centre, Pepe Azpitarte, ha subratllat que l’equip docent del CAMV ha valorat positivament la posada en funcionament de les classes virtuals, i ha agraït que al llarg d’aquests tres mesos el professorat “s’haja posat al dia en l’ús de les ferramentes telemàtiques per a poder continuar oferint classes a l’alumnat”.

Depenent de les activitats, ha destacat, aquest professorat ha “entrat” a les cases de l’alumnat a través de la xarxa amb propostes d’activitats i videoconferències. Cal destacar que, fins i tot per a les classes d’1 a 3 anys, el professorat ha elaborat activitats per a poder-les fer en família, com era el cas de les classes presencials.

En aquest sentit, ha puntualitzat Azpitarte, “no ha sigut fàcil impartir una classe d’art, dansa o música a distància, però s’han anat elaborant continguts per a poder mantindre un fil de normalitat sense pretendre aclaparar les famílies que de sobte també s’han hagut d’actualitzar per força”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari