El Centre Municipal de les Arts de Borriana llança la seua oferta d'activitats per a l'estiu

El Centre Municipal de les Arts de Borriana llança la seua oferta d'activitats per a l'estiu
23/06/2020 -

El Centre Municipal de les Arts (CMA) de Borriana obri les portes el proper 29 de juny amb un nou format estiuenc compost per tallers de música, dansa i arts plàstiques adaptats a les condicions sanitàries necessàries.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, ha explicat que el centre ha elaborat un pla de contingències amb mesures de protecció per a «minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, centrades, fonamentalment, en mantindre la distància física i d’higiene”.

La reducció de l’aforament en les aules, les entrades i eixides escalonades, la desinfecció i ventilació de les aules, l’establiment de circuits de deambulació i el control de temperatura a l’entrada, són algunes de les mesures principals que el centre municipal ha adoptat per donar cabuda a aquesta activitat.

D’aquesta manera, la setmana musical es desenvoluparà al llarg de tot el mes de juliol, i per àrees instrumentals, perquè cada grup d’instruments quede diferenciat i puga realitzar les classes amb total seguretat i desinfecció. Al mateix temps, els tallers de dansa tindran una durada setmanal i s’alternaran les diferents disciplines de dansa contemporània, dansa clàssica, dansa espanyola o flamenca.

Aquesta tornada a les aules prèvia a setembre pretén oferir activitats presencials a una part del seu alumnat que està desitjant reprendre la pràctica artística en circumstàncies “normals”, així com servir de tornada gradual i prèvia a l’inici de curs 2020-2021.

Igual com la matrícula, els interessats podran inscriure a les activitats d’estiu i per al pròxim curs, a través del web del centre http://www.cmeviciana.es/, per evitar els desplaçaments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari