Lectura de Dona Frontera d'Helena Maleno en el 'Club de lectura feminista' en el CMC la Mercé de Borriana

Lectura de Dona Frontera d'Helena Maleno en el 'Club de lectura feminista' en el CMC la Mercé de Borriana
22/11/2020 -

L’Ajuntament de Borriana, continua amb l’activitat del ‘Club de lectura feminista’ al jardí arqueològic del Centre Municipal de Cultura la Mercé, i per a dimarts que ve 24 de novembre a les 19 hores, s’ha triat la lectura del llibre Dona Frontera d’Helena Maleno.

El Club de Lectura Feminista va començar online el mes de maig passat, però ara es realitza de manera presencial amb totes les mesures preventives sanitàries en vigor, i està obert a tota la ciutadania. Cada mes es tria un llibre de la biblioteca municipal i, en relació amb aquest, s’organitzen els col·loquis.

La regidora d’Igualtat, Maria Romero, ha indicat que l’objectiu és “llegir, difondre i crear un espai on poder dialogar i intercanviar opinions entre amics i amigues sobre diferents temes”.

Les reunions es realitzen cada últim dimarts de mes, al jardí arqueològic de la Casa de la Cultura i quan faça més fred a l’aula 108 d’aquestes instal·lacions. No obstant això, si la situació sanitària així ho requerira, hi ha la possibilitat de tornar a fer-ho online.

Es tracta d’una iniciativa de l’àrea d’Igualtat del consistori i de la Biblioteca Municipal amb la finalitat de “fomentar la lectura i crear un espai compartit on reflexionar sobre temes en matèria d’igualtat”, ha manifestat Maria Romero.

El club de lectura és gratuït i les inscripcions per a participar es poden realitzar tant a la Biblioteca, com a través del correu electrònic igualdad@burriana.es o del telèfon 658 63 03 62.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari