El CMC la Mercé de Borriana acull una nova funció del cicle de teatre El Cuc

El CMC la Mercé de Borriana acull una nova funció del cicle de teatre El Cuc
11/05/2022 -

El cicle de teatre infantil El Cuc continua aquest divendres al CMC la Mercè amb la penúltima representació programada per l’Ajuntament de Borriana. A les 18h tindrà lloc la funció d’un nou espectacle del cicle de teatre per als més xicotets, que en aquesta ocasió serà a càrrec de la companyia valenciana Moriarty and Holmes que representarà l’obra Caputxeta diu prou!!

Es tracta d’una comèdia familiar amb música i coreografies, repleta de detalls amb què els més menuts s’identifiquen i amb moltes insinuacions per als adults, en què es planteja la conveniència o no d’actualitzar els contes clàssics per a no perdre aquesta herència cultural.

En aquesta història la famosa protagonista, Caputxeta, està molt cansada de contar la seua història una vegada i una altra, i convençuda que ja n’ha tingut prou, es declararà en rebel·lia i intentarà abandonar el relat. Però els seus companys tractaran de convèncer-la perquè es quede, incorporant les seues aficions i la manera de pensar, actualitzant el conte perquè no es perda.

Una història plena d’emoció, màgia i diversió amb gags i diàlegs sorprenents que s’integren en Caputxeta diu prou!! amb estètica cartoon i acolorida posada en escena.

L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament. El Cuc es clausurarà el pròxim 27 de maig amb l’espectacle Bocadillos y viñetas d’Impronenas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari