Com sol·licitar que els Reis d'Orient passen per la teua casa a Borriana

L’Ajuntament de Borriana obrirà el termini el 19 de desembre

Com sol·licitar que els Reis d'Orient passen per la teua casa a Borriana
18/12/2022 -

Aquest Nadal, a Borriana, els Reis d’Orient podran passar per la teua casa per a entregar en mà els regals als més menuts de la casa. De fet, serà aquest dilluns, 19 de desembre, quan l’Ajuntament de la localitat òbriga el termini per a sol·licitar-lo. La previsió és que, enguany, s’entreguen més de 300 regals en més de 60 llars de Borriana.

Però, com sol·licitar-ho? Tan sols serà necessari sol·licitar-ho presencialment o telefònicament, en horari de 9.00 a 14.00 hores a l’Ajuntament de Borriana. El termini estarà obert fins que s’esgoten les places de visites que podrien realitzar els Reis d’Orient en els dos torns previstos.

L’arribada de les comitives reials als domicilis és una tradició que manté amb il·lusió a tot el municipi, i és des de sempre sinònim d’alegria. Les visites no es limiten al nucli urbà, també acudeixen al port, a la Serratella o a Santa Bàrbara i, en definitiva, per tot el terme municipal.

No obstant això, i després de dos anys marcats per la pandèmia, Borriana recupera una altra de les grans tradicions en aquestes dates tan assenyalades. Així, tornarà la Cavalcada dels Reis d’Orient que, de nou, recorrerà els carrers de la localitat i que vindrà carregada de novetats.

No ho penses més, i enguany deixa’t portar per la màgia del Nadal, i plena de màgia la teua llar sol·licitant que Melcior, Gaspar i Baltasar s’acosten fins a la teua casa la nit de Reis (5 de gener).

Com han explicat des de l’Ajuntament de Borriana, els Reis d’Orient tornaran a entrar en alguns domicilis per a entregar els desitjos i il·lusions que els xicotets i xicotetes de la casa els havien transmés a través de les seues cartes. Una oportunitat perfecta per a viure amb més il·lusió l’època més màgica de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari