El regidor i portaveu socialista de l'Ajuntament de Borriana dimiteix per “motius estrictament personals”

Javier Gual assegura que la seua situació personal li impedeix dedicar-se a les seues funcions amb la mateix obstinació i Ester Meneu ascendeix a l’equip de govern

El regidor i portaveu socialista de l'Ajuntament de Borriana dimiteix per “motius estrictament personals”

El regidor de Seguretat Ciutadana i Personal i portaveu del grup socialista de l’Ajuntament de Borriana, Javier Gual, ha anunciat aquest matí la seua dimissió “per motius estrictament personals” que li impedeixen atendre amb tota la dedicació les seues funcions en l’equip de govern, tal com ha assenyalat ell mateix als mitjans de comunicació.

En concret, Gual ha assenyalat que hui mateix ha presentat la seua renúncia a l’acta de regidor “per motius estrictament personals”. “La meua situació personal no em permetrà dedicar-me amb tanta obstinació al treball institucional com el faig fins ara”, ha afegit.

El ja exregidor de Seguretat Ciutadana ha explicat que “la política no és un treball i cal saber quan fer un pas arrere”. Així, ha agraït als seus companys i companyes de govern el seu treball “per a fer una Borriana millor cada dia”, i ha destacat estar segur que la resta de l’equip “continuarà fent una labor més que extraordinària”.

Gual ha confessat que és una decisió “difícil i costosa de prendre” i que és “trista” abandonar la seua responsabilitat com a regidor i portaveu però ho fa per a atendre “la meua responsabilitat personal que, en aquests moments, és incompatible amb aquest ritme”.

Així mateix, Javier Gual ha volgut donar les gràcies al Partit Socialista de Borriana, “que des de fa quasi una dècada va depositar la seua confiança per a ser portaveu” i s’ha referit especialment a Vicente Aparisi, el secretari general de la formació, i a l’alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Safont, “per als quals només tinc paraules d’agraïment i molta estima”.

El socialista s’ha acomiadat com a regidor destacant que el seu paper com a portaveu ha sigut “una de les millors experiències” de la seua vida i que treballar amb la Policia Local i l’equip personal “ha sigut un privilegio”. “Ha sigut un vertader plaer perquè les persones que treballen a l’ajuntament són les que el fan magnífic”, ha conclòs.

La socialista Ester Meneu ascendeix a l’equip de govern

Amb la renúncia, Ester Meneu Cervera entrarà a formar part de l’equip municipal de govern, encapçalat per l’alcaldessa, Maria Josep Safont. “El millor és que una altra companya de la llista socialista ocupe aquest espai per a dedicar-li tota la seua energia”, ha valorat Javier Gual en referència a Meneu, la següent en la llista del PSPV-PSOE de Borriana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari