Concert gratuït per a bebés aquest diumenge al CMC la Mercè de Borriana

Per a assistir a alguna de les dos sessions programades caldrà inscriure’s prèviament en la consergeria del Centre Municipal de Cultura

Concert gratuït per a bebés aquest diumenge al CMC la Mercè de Borriana
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Borriana a través de la regidoria de Cultura ha programat un concert gratuït per a bebés a càrrec del grup Roselles a tempo que tindrà lloc aquest pròxim diumenge a les 18h en primera sessió i a les 19h en segona, en el CMC la Mercè. L’espectacle estarà adaptat a les mesures obligatòries en matèria sanitària d’acord amb el que s’ha establert sobre prevenció contra la Covid-19.

Per a assistir a alguna de les dos sessions programades caldrà inscriure’s prèviament en la consergeria del Centre Municipal de Cultura, en l’horari habitual i també el mateix dia abans de cada sessió fins que es complete l’aforament.

Es tracta d’un concert per a posar en contacte xiquets i xiquetes amb l’activitat musical, cantar, ballar, explorar sons i jugar amb ells, i en què es donarà l’oportunitat d’expressar-se creativament a través d’un altre llenguatge. A través de diferents instruments, es coneixeran músiques de tots els estils i es podrà descobrir al costat dels més xicotets com es pot gaudir amb la música.

Així mateix, també a través de la música es pretén avivar el desenvolupament cognitiu i emocional del públic infantil, ja que aprenen a escoltar en lloc de sentir, a establir relacions, a memoritzar, a expressar, a jugar amb ella i a divertir-se amb els seus pares i les mares.

En aquest concert està permés riure, cantar, ballar, fer palmes, fer silencis i gaudir en el moment que es considere oportú. Els joves espectadors de l’espectacle viuran per primera vegada un concert sense restriccions tradicionals i interioritzaran gràcies a la mateixa experiència, la música que els arribe.

Els vestuaris, escena i la imaginació ajudaran en aquest viatge musical, en què per primera vegada la música culta baixa de l’escenari i passeja amb els més xicotets de la casa, i es dóna a conèixer d’una forma inèdita fins ara. Cada concert és una experiència d’intercanvi i complicitat en què el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

El projecte està desenvolupat per tres professors de diferents especialitats instrumentals: César Carro, piano i veu, Elena Lapuerta, guitarra i ukulele i Imma Martínez, saxo i veu. Els tres desenvolupen la seua labor docent en diferents conservatoris. Una tasca docent que es completa amb l’interés per la música en directe i per l’educació musical en els primers anys de vida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari