El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna al Teatre Payà de Borriana

El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna al Teatre Payà de Borriana
21/11/2020 -

El pròxim 12 de desembre a les 20 hores es posarà en escena al Teatre Payà de Borriana l’espectacle del guitarrista i compositor Pedro Navarro. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abraçada al flamenc i a la música moderna.

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granell, ha presentat una de les actuacions de la programació cultural de la tardor que tindrà lloc aquest final d’any al teatre de la capital de la Plana Baixa.

Després de la seua tornada del Festival de Guitarra de Venècia el passat mes d’octubre, Pedro Navarro es retroba amb el seu públic més fidel al Teatre Payà, per a presentar els nous temes de creació pròpia.

Serà un espectacle on es mesclarà la fusió de la dansa flamenca d’Ana Llopis amb la banda del guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis, a mans del guitarrista internacional.

Abans de l’actual pandèmia de la Covid 19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, i havia passat per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, París, Estocolm, Donar se Salaam, Yaoundé, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Mont-real, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vendôme, Sofia, i Sozopol.

En paraules del guitarrista “em trobe il·lusionat de tornar als escenaris de la nostra terra”, després d’haver hagut de suspendre concerts a Singapur, el Japó, el Canadà els Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari