Amaral, Dorian i Marlon arriben amb la seua música a les festes alternatives de Borriana

Els concerts seran al recinte del Mercat de la Mar i amb un aforament de fins a 800 persones

Amaral, Dorian i Marlon arriben amb la seua música a les festes alternatives de Borriana
08/09/2020 -

Borriana, amb les seues tradicionals festes de setembre en honor a la Verge de la Misericòrdia, ha decidit reinventar la situació de pandèmia per la COVID-19 presentant una nova programació com a alternativa a les festes suspeses el mes de juliol passat. Una aposta que es tradueix en l’oferta de grans concerts a Borriana per al mes de setembre.

D’aquesta manera, tindran lloc diferents activitats culturals, d’entre elles representacions escèniques, visites guiades i concerts per a “buscar una varietat d’activitats per a diferents públics”, segons ha destacat la regidora de Festes de Borriana, Lluïsa Monferrer.

El Festival d’arts escèniques de Borriana, titulat ‘Seu-te!, ha omplit la ciutat d’espectacles de teatre, circ, música i titelles aquest cap de setmana, amb opcions per a tota la família. Com també ho són les visites guiades, programades per al dissabte 5 de setembre amb la visita a la Borriana Modernista, el dissabte 12 de setembre amb la visita a la Borriana Històrica i el dissabte 19 de setembre amb la visita a les Huellas de la Guerra.

Els concerts han sigut una de les principals apostes per aquestes festes alternatives de Borriana. Es realitzaran quatre concerts, amb un aforament limitat de fins a 800 persones, en el recinte del Mercat de la Mar. D’entre els grups que actuaran es troba Dorian, la banda originària de Barcelona que mescla el new wave, música electrònica i indie rock, que interpretaran les seues peces el dissabte 12 de setembre -amb entrada gratuïta -. El dijous 24 de setembre tindrà lloc l’actuació d’Amaral, el grup musical originari de Saragossa que combina el de pop i el rock. Interpretaran diferents cançons acústiques, juntament amb altres cançons de ‘Salto al Color’ i d’altres discs anteriors. També actuarà, el divendres 25 de setembre, Martita de Graná i per últim, Marlon, el grup espanyol que es troba en plena expansió, actuarà el dissabte 26 de setembre.

Lluïsa Monferrer ha destacat que s’ha buscat una varietat d’activitats per a diferents públics on en tot moment preval la seguretat sanitària ciutadana i on comptem amb mesures de control d’aforament, sempre atents a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

D’aquesta manera, les activitats programades se celebraren en espais oberts i hauran de comptar amb les pertinents mesures de seguretat. Serà obligatori l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat d’1,5 metres i utilitzar el gel hidroalcohòlic per a desinfectar les mans abans d’acudir a les activitats.

“Al final, l’objectiu era oferir una programació per a tota la família, diferent del que solem fer i amb espectacles que mesclen diferents disciplines perquè la gent puga i vulga anar a tot perquè li resulte atractiu”, declara Monferrer, que també posa l’accent en les pertinents mesures de seguretat que s’han efectuat com l’entrada o eixida escalonada dels espais, el control de temperatura, la vigilància per part d’un guàrdia de seguretat privat o l’obertura amb antelació per a assistir als actes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari