Condemnat a cinc anys de presó l'home que va clavar un matxet a un altre a Borriana

arxiu

Condemnat a cinc anys de presó l'home que va clavar un matxet a un altre a Borriana

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a cinc anys de presó a l’home que va clavar un matxet al cap a un altre a Borriana en 2020. En concret, la justícia li condemna per un delicte d’assassinat en grau de temptativa, per al qual aprecia l’atenuant de reparació del mal.

La sentència s’ha dictat després que la defensa de l’acusat aconseguira un acord amb el Ministeri Fiscal pel qual reconeixia els fets i acceptava la pena sol·licitada per ells. Així, se li prohibeix acostar-se a menys de 500 metres i comunicar-se amb la víctima principal, a la qual ja ha indemnitzat pels fets, durant sis anys.

L’Audiència Provincial també li ha condemnat a pagar una multa de 720 euros per un delicte lleu de lesions, pel qual haurà d’indemnitzar a una segona perjudicada amb 280 euros. I és que una dona es va interposar entre la víctima i el condemnat per a protegir-li i va rebre un tall en un dit.

Tot va ocórrer durant el 20 de juny de 2020 prop d’un bar de Borriana. El condemnat a cinc anys de presó es va acostar a la víctima per l’esquena amb un matxet de grans dimensions i li ho va clavar en la part esquerra del cap, la qual cosa li va provocar una ferida de cinc centímetres que va tardar a curar-se un mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari