La Policia Local de Borriana intensifica la vigilància i controls davant el pont de l'1 de maig

La Policia Local de Borriana intensifica la vigilància i controls davant el pont de l'1 de maig
30/04/2020 -

Des d’avui a les 12h i fins al diumenge dia 3, la Policia Local de Borriana al costat de la Guàrdia Civil intensifiquen els serveis policials de vigilància i control, amb la finalitat de mantindre les mesures de seguretat i donar compliment al decret d’estat d’alarma i les directrius en els permisos de mobilitat que està autoritzant progressivament el Govern.

En aquest sentit s’han establit els dispositius necessaris de control policial a l’eixida i a l’entrada de la ciutat, amb controls fixos per a evitar desplaçaments a segons habitatges o llocs d’oci allunyats del domicili habitual. També s’intensificarà la vigilància en l’avinguda del Port, en la carretera del Grau, en el Clot, en l’avinguda Mediterrània i en el passeig Marítim, entre altres espais.

A més, la Policia extremarà la vigilància a les places i espais oberts per evitar les aglomeracions o possibles incidents, i vetlarà pel compliment de les eixides dels menors acompanyats per un adult i que es mantinga la distància de seguretat sanitària aconsellada.

La Policia Local demana “responsabilitat, cautela i precaució”, perquè l’inici en fases de la desescalada no significa que haja acabat el confinament, i cal continuar complint amb la normativa. De fet, continuen sense estar permesos els desplaçaments a segones residències, encara que estiguen en el mateix municipi.

Cal recordar que el desplaçament a una segona vivenda no està permès pel Reial decret 463/2020, que limita la llibertat de circulació, per la qual cosa es preveuen sancions a la vulneració de l’ordre emesa pel Govern.
D’altra banda, des de diumenge que ve, dia 2 de maig, es podrà eixir a fer esport i, sobre aquest tema, la Policia Local seguirà les instruccions que dicte el Ministeri sobre aquesta nova eixida

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari