Detinguts dos veïns de Borriana per delicte de robatori en la seu de l'Agrupació Borrianenca de Cultura

Detinguts dos veïns de Borriana per delicte de robatori en la seu de l'Agrupació Borrianenca de Cultura
01/04/2021 -

Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenció de dos veïns de la localitat, R.M.B i LM. M.E, de 42 i 18 anys, respectivament, com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força en les coses.

Els fets es van precipitar quan sobre la una de la matinada d’aquest dijous, quan alguns veïns i veïnes del municipi van alertar de sorolls sospitosos en la seu de l’Agrupació Borrianenca de Cultura (ABC), situada al carrer de l’Encarnació, cantonada amb Vicent Cantos Figuerola de la ciutat. Al lloc es va dirigir una patrulla del Grup de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Policia Local (GSRE), en arribar es va adonar que l’entrada presentava signes de força, per la qual cosa van iniciar el procediment d’entrada de seguretat en el lloc per a registrar el local a la recerca de sospitosos.

De la inspecció del local va resultar que dues persones van ser sorpreses amagades en una habitació de l’immoble, i foren detingudes en el mateix moment, prèvia informació dels drets que els assisteixen. Als sospitosos els van ser ocupats diversos instruments dels quals s’usen habitualment en aquest tipus d’accions, com una pota de cabra, un descaragolador de grans dimensions i una llanterna frontal.

Els desperfectes a la porta d’entrada eren els propis de l’ús d’aquest tipus de ferramentes. Més significativa va resultar la intervenció d’una navalla que per les dimensions de la fulla i altres característiques està catalogada pel Reglament d’Armes com a arma prohibida, per la qual cosa ha sigut remesa a la Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil.

Els detinguts han sigut traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana a l’efecte de prosseguir la investigació i determinar si els sospitosos són responsables d’altres robatoris. Presumiblement, els detinguts seran posats a disposició judicial en les pròximes hores perquè l’Autoritat Judicial determine si sobre ells s’imposa alguna mesura cautelar que en garantisca l’enjudiciament.

La Policia Local de Borriana ha assenyalat que “una vegada més ha quedat de manifest la importància de la col·laboració ciutadana en el manteniment de la seguretat de la ciutat”, motiu pel qual la Policia Local, “dirigeix els seus esforços a promoure la proximitat del Cos amb els seus veïns, perquè només des de la implicació de tota la ciutadania i els seus serveis públics és possible crear un entorn segur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari