Borriana aprova els tres dies no lectius de la localitat del pròxim curs escolar

Borriana aprova els tres dies no lectius de la localitat del pròxim curs escolar
31/07/2020 -

El Consell Escolar Municipal de Borriana ha aprovat en la reunió d’aquest matí els tres dies no lectius de carácterl local que conformaran el calendari escolar de tots els centres educatius de la ciutat durant el pròxim curs acadèmic 2020-2021.

Així, en la reunió presidida per el regidor d’Educació, J. Ramon Monferrer, s’ha acordat establir com a dies no lectius per al municipi de Borriana durant el curs 2020-2021 els dies 16, 17 i 18 de març, a més de les festes locals els dies 8 de setembre, festivitat de la Misericòrdia, i el 3 de febrer, Sant Blai.

Calendari escolar 2020-2021

El calendari escolar de la Comunitat Valenciana publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana contempla l’inici del curs escolar en funció de les etapes educatives. Per a la qual cosa, la Conselleria d’Educació intensificarà la desinfecció dels centres i baralla la possibilitat de realitzar una incorporació escalonada, però manté que les activitats escolars del curs acadèmic 2020-2021 comencen el 7 de setembre i finalitzen el 23 de juny de 2021 per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Així mateix, l’alumnat que curse ensenyaments de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat iniciaran les activitats escolars el 14 de setembre de 2020 i les finalitzaran també el 23 de juny de 2021. Per als ensenyaments d’idiomes, les activitats començaran el 5 d’octubre de 2020 i finalitzaran el 30 de juny de 2021.
En Formació de Persones Adultes, el curs començarà el 17 de setembre de 2020 i finalitzarà el 18 de juny de 2021, mentre que en ensenyaments artístics de Música i Dansa; ensenyaments professionals d’Arts Plàstiques i Disseny, i ensenyaments esportius de règim especial, començaran el 28 de setembre de 2020.

Períodes lectius

En el curs escolar 2020-2021, les activitats escolars lectives de l’alumnat d’Educació Infantil i Educació Primària comportaran entre 865 i 875 períodes lectius, mentre que en els dos primers cursos d’Educació Secundària Obligatòria, s’impartiran entre 1.045 i 1.057 períodes lectius.

En tercer i quart curs d’Educació Secundària Obligatòria s’afegiran dos períodes lectius setmanals més als previstos en l’apartat anterior. Els centres que impartisquen Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional ajustaran les seues hores lectives al que s’estableix en els corresponents reials decrets pels quals s’aproven els respectius títols i s’estableixen els currículums vigents.

Finalment, les universitats valencianes començaran el curs el 25 de setembre, per a l’alumnat dels primers cursos de carrera, i a partir del 14 de setembre per a la resta. A més, s’ha optat per un model mixt, és a dir, les classes teòriques s’impartiran, majoritàriament, de manera no presencial, mentre que en les classes pràctiques prevaldrà la màxima presencialitat possible.

Vacances i festius

Quant a les vacances escolars a la Comunitat Valenciana, s’han establit els períodes de vacances de Nadal, del 23 de desembre al 6 de gener, i de Setmana Santa de l’1 al 12 d’abril. Així mateix, seran dies festius a la Comunitat Valenciana el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; el 12 d’octubre, Festa Nacional d’Espanya; el 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció, i el 19 de març, Sant Josep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari