Borriana presenta ‘El Faller’ i la programació de les Falles

Borriana presenta ‘El Faller’ i la programació de les Falles
21/02/2020 -

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha presentat acompanyada de les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, l’edició del llibre ‘El Faller’ i la programació de falles corresponent a les festes de 2020, un volum complet de prop de dues-centes pàgines en què s’arreplega tota la informació sobre les Falles d’enguany a Borriana, que enguany arreplega més de 80 actes en 20 dies.

Segons ha explicat la màxima responsable de l’àrea municipal de Festes, “un any més estem molt satisfets de poder oferir una publicació que és una més de les creacions artístiques que es desenvolupen durant les Falles a la nostra ciutat”, i ha assegurat que ‘El Faller’ s’ha convertit en “la guia perfecta per a conèixer tant els esbossos dels monuments, com la crítica de cada Falla o la composició de les corts de cadascuna d’elles”.

Monferrer ha agraït i ha felicitat a les persones que han treballat en l’edició del llibre i també a l’autor del cartell anunciador que també és la portada, el jove borrianenc Joan Guerola Garí que va guanyar el concurs del disseny del cartell anunciador de les Falles de Sant Josep 2020”.

S’han editat un total de 1.200 exemplars d’El Faller que des d’aquesta setmana es poden adquirir en la pràctica totalitat de les llibreries i quioscos de Borriana, per un preu de 8 euros, en el qual es poden trobar des dels esbossos de cadascun dels monuments, tant grans com infantils, que es podran veure als carrers a partir del dia 15, a més de la crítica satírica que inclouran cadascun.

En la presentació, Monferrer ha fet un exhaustiu repàs als actes que tindran lloc entre aquest cap de setmana amb el Pregó i la Crida, que enguany comptaran amb una novetat que no ha volgut revelar, i la setmana de les Falles. Entre els quals ha destacat la Plantà, la solemne Ofrena i els espectacles pirotècnics com la mascletà nocturna el dia de la Plantà, i les altres quatre diürnes consecutives dels dies 16, 17, 18 i el 19, després de l’Ofrena, que es completarà amb l’espectacular Nit del Foc que tindrà lloc el dia 18 de març.

També s’ha referit a la plantà, per segon any, d’una falla “molt especial i solidària”, la que realitzen persones amb trastorns mentals greus dins d’un projecte de rehabilitació de l’Associació de Familiars per als Drets de les Persones amb Malaltia Mental (AFDE), el dia 13 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari