El Pregó i la Crida marcaran l'inici oficial de les Falles de Borriana 2022

Des de les sis de la vesprada, Toni Gil realitzarà el Pregó i amb la Crida de les Reines Falleres des del balcó de l’Ajuntament finalitzarà la jornada festiva

El Pregó i la Crida marcaran l'inici oficial de les Falles de Borriana 2022
25/02/2022 -

El Pregó i la Crida, que se celebraran diumenge 27 de febrer a les 18h pels carrers de la ciutat i a les 20.15 h al balcó de l’Ajuntament, marcaran de manera oficial l’inici de les festes josefines 2022 en la capital de la Plana Baixa.

Des de les sis de la vesprada, el pregoner d’enguany, Toni Gil, llegirà el Pregó pels carrers de Borriana. En primer lloc, ho farà davant els domicilis de les Reines Falleres de Borriana i, després, en els emplaçaments seleccionats de diferents falles del municipi.

El primer emplaçament de falla des d’on es donarà lectura al pregó serà el de la falla Societat Club 53 per a, posteriorment, repetir la lectura del pregó d’inici de les festes en els llocs on es planten les falles de la Vila, Cardenal Tarancón i Barri la Ravalera. En totes elles es recollirà a les representants de cadascuna de les agrupacions falleres, que s’uniran a la comitiva per a finalitzar el recorregut en la plaça Major de la ciutat.

Allí, el pregoner llegirà per última vegada el pregó i, a continuació, les Reines Falleres, Sandra Candau i Ana Giménez, realitzaran la Crida que tancarà l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, convidant a la ciutadania a gaudir dels dies tan especials que arribaran durant el mes vinent a la ciutat. Finalment, hi haurà un castell de focs artificials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari