L'Escola Municipal d'Igualtat de Borriana reprén la seua activitat online

L'Escola Municipal d'Igualtat de Borriana reprén la seua activitat online
19/05/2020 -

L’Escola Municipal d’Igualtat de Borriana reprén la seua activitat de manera online, després de la paralització provocada per la crisi sanitària global del coronavirus des del mes de març passat, així ho ha anunciat la regidora d’Igualtat, Maria Romero, qui ha precisat que des de llavors “estaven pendents les tres últimes sessions amb les quals posar el fermall final al treball municipal de formació”.

La ‘nova normalitat’ que permet la desescalada i l’entrada en la Fase 1 en tota la Comunitat Valenciana, ha indicat Romero, “va arribant a poc a poc a totes les esferes, i des de la Regidoria d’Igualtat no hem volgut perdre més temps a reprendre l’Escola Municipal d’Igualtat que va començar el mes d’octubre”.

Adaptant-nos als nous temps, ha explicat l’edil de l’àrea, “reprenem l’Escola de manera virtual, com una altra manera més de trobar-nos, atés que encara no podem garantir les reunions en condicions de seguretat i complint la normativa”.

Per a Maria Romero “és important tancar el cicle d’aprenentatge” i ha convidat a la ciutadania al fet que participe en cada sessió, “encara que siga només en un dels tallers, ja que sempre poden aprendre’s coses noves”.

Efectivament l’Escola és gratuïta i oberta al públic així, encara que les persones inscrites i participants de tots els tallers tenen una sèrie d’avantatges com a diploma acreditatiu i accés a una plataforma en línia, qualsevol persona pot unir-se a un només dels tallers.

L’objectiu de la iniciativa formativa, ha precisat, a més de crear xarxa i oferir formació, és que qualsevol persona “puga millorar la situació d’igualtat en un grup de persones com puga ser el nucli familiar o de convivència, el nostre centre de treball, associació o grup d’amics”.

L’Escola Municipal d’Igualtat constava d’un total de 30 hores formatives sobre temes diversos en relació amb la igualtat i la prevenció de la violència de gènere.

Cal assenyalar que el pas del temps i les circumstàncies de la pandèmia han comportat readaptar els tres tallers que quedaven pendents. No obstant això, la regidora ha assegurat que “l’essència és la mateixa i l’Escola contínua oferint com a tancament de l’activitat la possibilitat de realitzar un projecte d’igualtat”.

Per a participar en les sessions, únicament es requereix avisar a l’Agència d’Igualtat a través del correu electrònic igualtat@burriana.es o del telèfon: 691674229. Una vegada inscrita, des del departament facilitaran a la persona participant un link per a poder connectar-se a la formació.

Les sessions han canviat d’horari i han adaptat el seu contingut, passant a ser les següents:

  • 20/5/2020 a les 16h, amb Ana Moltó, “Com incloure la igualtat en les nostres organitzacions”
  • 27/05/2020 a les 16h, amb Erick Pescador, “Masculinitats i igualtat: construint ponts de convivència en pau”
  • 03/006/2020 a les 16h, amb Vita Arrufat, “Determinants de gènere en salut i recursos en la Comunitat Valenciana”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari