La Policia Local de Borriana frustra un presumpte delicte d'estafa contra una asseguradora

La Policia Local de Borriana frustra un presumpte delicte d'estafa contra una asseguradora
18/05/2020 -

Agents de la Policia Local de Borriana han obert diligències per un presumpte delicte d’estafa a dos veïns de Borriana que es trobaven simulant un accident de trànsit, presumiblement per a reclamar a la companyia d’assegurances la reparació d’uns danys preexistents.

Els fets es van produir sobre les 10h del matí del dissabte passat als voltants de l’avinguda del Transport, quan els agents van ser alertats per un veí que va manifestar que estava veient com el conductor d’una recol·lectora estava produint danys deliberadament a un altre vehicle, un Volkswaguen Golf de color roig, mentre estaven allí presents els dos conductors pendents per a procedir posteriorment a confeccionar el comunicat amistós de declaració d’accident.

En arribar els agents van aconseguir identificar un dels implicats, el qual ni tan sols tenia la seua preceptiva còpia de la declaració amistosa d’accident, cosa que reforça la tesi del frau.

La Policia Local ha donat compte dels fets al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana per a prosseguir la investigació a fi i efecte que el Jutjat de Guàrdia òbriga les corresponents diligències prèvies per un presumpte delicte d’estafa.

Cal ressenyar que l’estafa està castigada pel Codi Penal amb la pena de presó de 6 mesos a tres anys. Aquest tipus de fets genera anualment pèrdues milionàries a les companyies d’assegurances i perjudica la resta de clients, ja que en elevar els nivells de sinistralitat provoquen una alça del preu de les primes que acaba perjudicant la resta d’assegurats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari