L'exposició #SenseEtiquetes mostra persones que trenquen estereotips en l'àmbit laboral

L'exposició #SenseEtiquetes mostra persones que trenquen estereotips en l'àmbit laboral
01/03/2020 -

L’exposició itinerant #SenseEtiquetes de l’Ajuntament de Borriana i la Fundació Isonomia, sobre persones que trenquen estereotips de gènere en l’àmbit laboral, arriba demà dilluns, 2 de març a les 17.30 hores, al Centre Municipal de Cultura la Mercé.

La mostra, que compta amb un total de 37 panells, 21 dels quals pertanyen a dones relacionades amb la ciutat de Borriana, estarà en el primer pis de la Casa de la Cultura fins al 8 de març per a, posteriorment, del 9 al 13 de març, traslladar-se a l’IES Llombai i, del 23 al 27 març, a l’IES Jaume I.

L’exposició, il·lustrada per Belén Pascual, conta la trajectòria professional de cadascuna de les dones que hi apareixen, acompanyades de breus cites o dades curioses relacionades amb la professió que exerceixen o exercien cadascuna.

Aquesta exposició està relacionada amb els tallers que des de la Regidoria d’Igualtat realitza en els diferents centres educatius de Borriana. Unes accions pedagògiques aglutinades en un taller simple dirigit a l’alumnat dels primers cursos de Primària.

Segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Maria Romero, l’objectiu és “visibilitzar les dones en aquells àmbits de la societat ocupats tradicionalment per homes o viceversa i poder abordar els estereotips de les opcions educatives i professionals”.

La Regidoria d’Igualtat lliurarà a les participants el llibre “Feminisme per a principiants” com a obsequi i agraïment per la seua participació desinteressada en aquest projecte que es troba dins de la Programació del 8 de març del 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari