El Consorci Provincial de Bombers de Castelló aconsegueix extingir l'incendi d'una fàbrica de reciclatge a Borriana

L’incendi es va declarar anit sobre les 22 hores i ja s’ha donat per extingit

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló aconsegueix extingir l'incendi d'una fàbrica de reciclatge a Borriana

Ahir a la nit minuts abans de les 22 hores, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló declarava mitjançant el seu compte de Twitter l’incendi industrial en una empresa de gestió de residus a Borriana. Fins a la nau, situada en el polígon industrial de la carretera de Nules, es van desplaçar tres dotacions de bombers del parc Plana Baixa, una unitat de comandaments i un camió nodrissa de 35.000 litres.

Fa tan sols uns minuts (a les 9.33 del matí), el Consorci de Bombers de Castelló ha informat que l’incendi ja s’ha donat per extingit i que no hi ha hagut persones afectades. Finalment, el dispositiu va aconseguir evitar la propagació a naus confrontants.

La fàbrica que va ser incendiada es dedica a la trituració i garbellat de biomassa vegetal procedent de jardineria urbana, agrícola i forestal. Les instal·lacions de l’empresa compten amb un taller i maquinària pesant.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló es pronunciava a les 23.30 hores de la nit sobre l’evolució de l’incendi: “Es treballa a evitar propagació a naus confrontants. Les condicions obliguen a treballar des de l’exterior de les naus afectades. Hi ha mobilitzades cinc dotacions de bombers del consorci provincial de Castelló, un camió nodrissa de 35.000 litres, una unitat de comandament i una prefectura del consorci provincial de Castelló”.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar anit Jorge Monferrer, alcalde de Borriana i David Vicente, diputat del Consorci de Bombers de Castelló, per a conéixer la situació de l’incendi, que finalment s’ha donat per extingit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari