Les falles Barri la Vila i Barri Quarts de Calatrava, millors comparses de la cavalcada del Ninot 2022 de Borriana

Óscar Peris

Les falles Barri la Vila i Barri Quarts de Calatrava, millors comparses de la cavalcada del Ninot 2022 de Borriana
08/03/2022 -

Les falles del Barri la Vila i Barri Quarts de Calatrava han aconseguit alçar-se amb el premi a la millor comparsa 2022 de la cavalcada del Ninot i la cavalcada del Ninot infantil, celebrades dissabte passat de vesprada i al matí del diumenge a Borriana, atorgats per la Junta Local Fallera d’acord amb les puntuacions dels membres del jurat nomenats per les 18 comissions falleres participants.

Anit la Llar Fallera va acollir la gala de lliurament d’aquests premis, a més de les distincions i recompenses atorgades en l’exercici faller de 2022 per la Junta Local Fallera i els premis als campionats de truc, parxís, guinyot i futbolí.

També es van entregar els premis al millor personatge en les dues cavalcades, que van ser per a Maria Mercedes Piles Ferrer de la falla Quarts de Calatrava pel seu personatge ‘Un drac del Cinquantenari’, i en la categoria infantil per a Diego Roldán Sierra, també de la falla Quarts de Calatrava pel personatge ‘Cosmos, déu del Zodíac’.

La reina fallera, Sandra Candau, i la reina fallera infantil, Ana Giménez, van repartir les màximes recompenses atorgades per la Junta Local Fallera de Borriana, quan a penes falten uns dies per a la setmana principal de Falles a la ciutat, que s’iniciarà amb la Plantà oficial el dimarts 15 de març.

A més del Barri la Vila, en les comparses de la cavalcada del dissabte, el Barri Quarts de Calatrava va ser segona i el Barri la Mercè tercera. En l’ordre dels premis van seguir el Barri València, Don Bosco, l’Escorredor, Camí d’Onda i Chicharro.

En la categoria infantil, després del Barri Quarts de Calatrava, el segon premi de les comparses va ser per al Barri la Mercè i el tercer per a Don Bosco. A continuació les premiades van ser les del Barri València, la Vila, Societat Club 53, Societat Centre Espanya i Camí d’Onda.

L’activitat fallera continua i avui a les 18h tindrà lloc la missa d’inici de les festes falleres a l’església de Sant Josep dels Pares Carmelites, amb l’assistència de l’alcaldessa, Maria Josep Safont, les Reines Falleres, Sandra Candau i Ana Giménez, dames i corts d’honor i representants de les comissions falleres de la ciutat. Posteriorment, es lliuraran els banderins acreditatius als premiats d’enguany en el concurs d’aparadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari