Fercho Energy o els Space Elephants arriben a la nova Carpa de la Festa de Borriana

Borriana reunirà diversos djs durant les Festes de la Misericòrdia 2023 en una nova carpa amb activitats per a joves

Fercho Energy o els Space Elephants arriben a la nova Carpa de la Festa de Borriana

Fercho Energy, Space Elephants o Guillem Nebot són alguns dels artistes confirmats que arribaran a Borriana durant aquestes Festes de la Misericòrdia 2023. Ho faran en una de les grans novetats d’enguany, la nova Carpa de la Festa, que estarà plena d’activitat per a la joventut de l’1 al 9 de setembre.

Així ho han anunciat aquest mateix matí l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, i la regidora de Festes, Paloma Boix, que han assenyalat que es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament al costat de United for Music amb l’objectiu d’oferir als joves de Borriana una alternativa d’oci sota condicions de seguretat adequades.

En aquest sentit, la nova Carpa de la Festa se situarà al carrer Argila, als afores del nucli urbà, per a no molestar als veïns i veïnes, i tindrà activitat de l’1 al 9 de setembre de 01.00 a 06.00 hores. D’aquesta manera, una vegada finalitzades les orquestres i propostes nocturnes de les Festes de la Misericòrdia, el ritme continuarà en aquesta carpa per als qui desitgen continuar amb la festa.

Tal com han anunciat Monferrer i Boix, en la carpa hi haurà actuacions d’alguns dels djs que més presència tenen en els festivals nacionals, com és el cas de ‘Space Elephants’, J Beren, Fercho Energy, La Freska, dj Font, Adrián Martínez, Carlos Fas, Carles Carbonell, Carles Carceller, Guillem Nebot, Lowline, Manu Hidalgo, Sergio Ramia, Nacho Carregui i Victor Capella.

Borriana arranca així el compte arrere de les seues Festes en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia, que ompliran de concerts, pirotècnia i música la ciutat de l’1 al 10 de setembre. S’espera conéixer pròximament el programa complet d’activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari