Aquesta vesprada torna el Festival d’Arts de Carrer de Borriana per a deixar volar la imaginació

El FAC tancarà la programació de les festes de Sant Blai de Borriana amb activitats per a tota la família

Aquesta vesprada torna el Festival d’Arts de Carrer de Borriana per a deixar volar la imaginació

Aquest cap de setmana, els veïns i veïnes de Borriana acomiadaran les festes en honor a Sant Blai amb el Festival d’Arts de Carrer (FAC), un esdeveniment que arriba per segon any consecutiu per a acostar el món de l’art als xiquets des dels principals espais del municipi.

Segons han indicat la Regidoria de Festes i la Regidoria de Cultura de l’ajuntament, aquest festival començarà aquesta vesprada, a les 20.15 hores en el Mercat Municipal, amb la companyia Zoom-Zoom, que oferirà l’espectacle “Hippos” per a endinsar al públic en un món en el qual conviuen animals i persones.

Quant a demà, a les 11 hores, la plaça Francisco Tomás i Valiente, els més xicotets de la casa podran gaudir de Bocadillos y Viñetas, un espectacle de la companyia Impronenas en la qual superherois s’escapen d’un còmic i inventen historietes amb l’ajuda de majors i xiquets. A les 12 hores, en la plaça Major, ‘Cèl·lula’ oferirà tango en paret en la façana de l’ajuntament representant dos éssers que exploren l’espai i les seues possibilitats. A la vesprada, a les 17 hores en la Plaça Quarts de Calatrava, es repetirà Bocadillos i Viñetas, mentre que a les 18 hores ho farà ‘Cèl·lula’ en la plaça Major.

Finalment, a les 19 hores, en la vorera del Centre Municipal de Cultura La Mercé, Borriana s’acomiadarà del FAC amb la companyia Xa Teatre, que oferirà “Sabates en l’aire”. Es tracta d’un espectacle de dos amants que viuen en mons paral·lels i hauran d’unir-se a través de la dansa i el circ.

Així, aquest festival per a tota la família acomiadarà les festes de Sant Blai de Borriana de 2020, que han omplit cinc setmanes d’activitats per a tots els gustos. No obstant això, el diumenge 23 també està prevista la III Ruta a cavall de Sant Blai a les 10 al carrer Calvari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari