El festival emac.22 ultima els preparatius per a la setena edició a Borriana

De l’11 al 13 de febrer el CMC la Mercè acollirà concerts de Queralt Lahoz, Laborde i Maria Escarmiento, entre d’altres

@josepxq

El festival emac.22 ultima els preparatius per a la setena edició a Borriana
07/02/2022 -

El festival emac. ultima els preparatius de la imminent setena edició, que tindrà lloc del divendres 11 al diumenge 13 de febrer al Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana. Durant les tres jornades oferirà al públic, de manera gratuïta, una nodrida nòmina de concerts i sessions Dj, a més d’exposicions, fira d’artistes i tallers creatius, que consoliden la seua aposta per erigir-se, després de quasi un lustre d’existència, en un esdeveniment musical i artístic referent en l’horitzó cultural de la Plana Baixa.

Des de l’obertura amb Nereu i les Bèsties Marines fins a l’actuació de clausura de Queralt Lahoz, cap de cartell d’emac.2022, transiten pel seu eclèctic roster un total de 17 grups i veus locals, nacionals i internacionals amb els què construir un cartell nodrit de ritmes pop-rock, electrònics i urbans, que difondran la idiosincràsia del seu so sota la calidesa indoor de l’amfiteatre i la clemència exterior dels jardins del CMC la Mercè, als quals cal sumar el Vermout Time de djs en emac.bar by ElBandarra.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el director de l’esdeveniment, Vicent Tormo, han convidat a participar en una setena edició que recupera l’essència dels anys anteriors, després de l’última edició en què es van traslladar alguns concerts al Teatre Payà.

Programació:

DIVENDRES 11

El divendres arranca a l’Escenari Amfiteatre amb la nova super banda made in CS Nereu i les Bèsties Marines, la veu indie-folk d’Esther i el dark-vermut de Surolla, que compartiran jornada inaugural amb Los Voluble i el seu flamenc is not a crime.

DISSABTE 12

L’electricitat post-pop de Calivvla, el pop lo-fi sevillà de Vera Fauna, el romanticisme del segle XXI de Laborde, l’empenta i arrossegament de Tinatha, els balls tristos de Depressió Sonora, el trap-emo de María Escarmiento, els himnes pop per a la reivindicació de Rocío Saiz i l’electrònica de Blu Boi faran que s’agite el dissabte al jardí de l’emac.2022

DIUMENGE 13

El rock de Juanma García, els ambients foscos i sincers de Sara Zozaya, el synth pop 80’s de Xenia i la puresa de Queralt Lahoz tancaran la setena edició de l’emac. a l’Escenari Amfiteatre. A les 12.30h en l’emar.bar comptarà amb el concert de La Paloma.

FIRA D’ARTISTA emac.art

Instituïda en peça essencial de la morfologia del festival, emac.art 2022 edifica el seu versàtil discurs creatiu al costat de més d’una desena d’artistes amb els quals procurar una singular aproximació als camps de la il·lustració.

Així, joventut i avantguarda també presents en l’emac.art 2022 amb la presència d’il·lustradores com: Ana Gil, Ruver i Maria Vivanco, Artichoke i Andre Plube. Cal destacar que la pintura tindrà una àmplia representació amb Eli, Adrián Herrerías, Lucía Emeterio i Sergio Cerisuelo.

També es comptarà des de Castelló amb Boavista Taller, la fotografia estarà representada en la Mercè de la mà de Stan Laurentiu, la ceràmica arribarà representada per Hula Ceràmica Artesana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari