El Festival Maig di Gras de Borriana trau a la venda les seues entrades

El Festival Maig di Gras de Borriana trau a la venda les seues entrades
15/04/2021 -

Any de Covid, any de canvis, i el Festival Maig di Gras de Borriana també incorpora canvis per a celebrar una edició en què “retrobar-se” amb la ciutat i la cultura. Així, la programació es concentrarà en dos únics concerts pels quals passaran bandes que han estat presents durant les últimes edicions del festival, i per als quals ja han eixit les entrades a la venda.

El divendres 14 de maig a les 19 hores serà el torn de la Brass Band amb color castellonenc, Abraç Band, una formació sorgida de l’Escola Mondo Rítmic de Castelló, i a continuació els Black Fang que presentaran el seu segon disc A Foc lent.

El dissabte 15 de maig, també a les 19h, serà el torn de l’artista local Tatiana Javaloyes, acompanyada de la seua banda que presentarà part del seu primer disc Tea Jay Reign. El festival el tancarà la Broken Brothers Brass Band, la banda més icònica del Maig di Gras i el referent de la música Nova Orleans a tota la península i una de les més importants d’Europa. Aquesta vegada presenten nou temes del seu disc Katebegia. Els ‘germans trencats’ no es paren i segueixen en la seua missió d’aprofundir i jugar amb els sons de la ciutat de Mississippí, que mesclen de manera contundent amb tota mena d’estils i influències.

Les entrades per als dos concerts ja estan a la venda en el portal Enterticket https://www.enterticket.es/eventos/maig-di-gras-509202, amb preus populars de 6 euros per a cada concert.

L’organització del festival, davant l’obligació de celebrar els concerts en el Teatre Payà, i després d’analitzar l’esdeveniment musical amb l’equip de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, ha resolt que el més convenient per a reservar butaques preassignades, i tindre un control de l’aforament, és traure les entrades a la venda per als dos concerts amb preus populars.

D’aquesta manera, el festival s’assegura el compliment estricte del protocol sanitari, i també el de l’aforament de tot el teatre, de manera que només amb el control de l’entrada i l’aposentador serà suficient per a conéixer l’estat de la sala.

Amb totes les mesures sanitàries a causa de la Covid-19, el festival que acosta la cultura de Nova Orleans i la música negra als carrers de la capital de la Plana Baixa es reinventa per a organitzar dues jornades de concerts en el Teatre Payà amb control d’aforament i les mesures preventives pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari