El festival de teatre al carrer atrau a centenars de persones fins a Borriana

La segona edició del festival ha destacat per les novetats teatrals en la façana del consistori

El festival de teatre al carrer atrau a centenars de persones fins a Borriana
22/02/2020 -

Centenars de persones han assistit als espectacles de teatre de la segona edició del “Festival d’Arts de Carrer” (FAC) com a punt i final de les activitats que s’han programat des de l’Ajuntament de Borriana per a les festes de Sant Blai.

L’edil de Cultura, Vicent Granel, ha destacat la participació de la ciutadania de Borriana que “ha demostrat un cap de setmana més que hi ha ganes d’eixir al carrer a gaudir d’activitats que dinamitzen la nostra ciutat”.

Ahir divendres per la vesprada, els carrers més cèntrics van poder veure a la companyia Zum-Zum Teatre, la qual, en un món on conviuen els animals i les persones, van acostar uns hipopòtams molt graciosos fins a Borriana.

Durant el dia de hui s’han celebrat fins a cinc funcions de teatre en la plaça Francisco Tomás i Valiente en el barri de la Bosca, amb “Bocadillos y viñestas” de la companyia Impronenas, on dos superherois s’han escapat d’un còmic per a inventar les seues històries. A la vesprada, han obert el festival en la plaça Quarts de Calatrava on els xiquets i xiquetes han sigut els protagonistes.

L’espectacle més arriscat s’ha viscut en la façana de l’Ajuntament, amb la companyia Subcielo, que ha representat una peça de tango en la paret, una obra de dansa que inverteix l’escenari i s’atreveix a volar. Explorant l’espai i les seues possibilitats, han mostrat la divisió de la cèl·lula que naix, se separa, es busca, es necessita i es troba, tornant-se inseparable, tot, davant un públic entregat tant en la sessió del matí, com a la vesprada.

Finalment, el Festival d’Arts de Carrer ha posat el punt i final amb la representació de la companyia Xa Teatre en la vorera del Centre Municipal de Cultura la Mercé de Borriana amb “Sabates en l’aire”, dos amants que viuen en mons paral·lels que hauran d’unir, a través de la dansa i el circ, la terra amb el cel per a crear el seu propi món. Una estructura es muntava des de primera hora de la vesprada per a atraure a centenars de persones a veure una obra de carrer amb espectacularitat i per a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari