Borriana presenta la Fira del comerç de Nadal per a aquest cap de setmana

Nova edició de la Fira del comerç a la plaça del Pla els dies 6, 7 i 8 de desembre

Borriana presenta la Fira del comerç de Nadal per a aquest cap de setmana
03/12/2019 -

La regidora de Comerç i Mercats, Sara Molina, juntament amb el president de la Federació de Comerç de Borriana, Emilio Dávila, han presentat una nova edició de la Fira al comerç de Nadal a la plaça del Pla per als dies 6, 7 i 8 de desembre.

Tal com apuntava el president de la federació: “Aquest any, estem més contents que mai. Tenim una participació de gairebé trenta comerços de Borriana que, juntament amb l’esforç i la il·lusió que hem posat en aquest projecte, permetrà omplir i potenciar el comerç local, és a dir, complirem amb l’objectiu d’acció unilateral de la Federació de Comerços i l’Ajuntament de Borriana”.

La fira s’inaugurarà el proper 6 de desembre a les 18 hores amb la popular encesa de llums de Nadal, que estarà acompanyada d’un castell de focs artificials i l’actuació del grup borrianenc Trebedé. A més, fins a les 21h, hi haurà una fira infantil nadalenca amb tallers de malabars, màquines de cotó de sucre i un espectacle meravellós del Pallasso Show.

L’endemà, la fira obrirà les portes d’11h a 21 hores amb la col·laboració dels comerços de Borriana i una fira infantil on es podrà gaudir d’un taller de ciris de Nadal i un taller de boles per a l’arbre de Nadal d’11h a 13 hores i d’11h a 14 hores, respectivament, en el mateix recinte de la fira.

A les 17 hores, les acadèmies de ball Cris-Olé i Luisa Piquer sorprendran amb unes actuacions musicals, al mateix temps que el Pare Noel visitarà la fira i als més menuts de la ciutat per donar-los l’oportunitat de lliurar-li la carta plena d’il·lusions i de fer-se fotos. A les 18.30 hores, El Mag Perete i Carlos Ferrer realitzaran una actuació de màgia fins al tancament de la fira a les 21 hores.

El diumenge 8 de desembre, la fira seguirà amb tallers de cuina i xapes de Nadal a partir de les 11 hores i al llarg del matí amb la fira infantil situada a la plaça Major. El primer concurs de cançons de Nadal a les 17 hores, protagonitzats per alguns centres educatius de Borriana, la visita del Pare Noel i un taller de Scrapboking Infantil ocuparan la vesprada del diumenge. Finalment, a les 19.30h es realitzarà el sorteig presencial de Nadal i el tancament de la fira a les 20 hores, amb la cloenda de la Fira del comerç de Nadal de 2019 a Borriana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari