La Fira del Llibre de Borriana 2023 torna amb presentacions i múltiples espectacles

La fira se celebrarà en el CMC La Mercè i els seus voltants del 3 al 6 de maig i hi haurà set escriptors i escriptores presentant les seues publicacions

La Fira del Llibre de Borriana 2023 torna amb presentacions i múltiples espectacles

La Fira del Llibre de Borriana 2023 aterra en el CMC La Mercè del 3 al 6 de maig amb desenes d’activitats gratuïtes, presentacions de llibres i espectacles culturals. Una cita “en la qual tant els més xicotets com les persones adultes són les vertaderes protagonistes”, en paraules del regidor de Cultura, Vicent Granel, i en la qual set escriptors i escriptores presentaran les seues últimes publicacions.

Tal com ha assenyalat l’Ajuntament de Borriana, la fira comença aquest dimecres fins al dissabte i participen la Biblioteca Pública Municipal, el Servei d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) i les editorials Dylar, la Llibreta, la Llibreria Martí Vilar, Bones Impressions, Genios Lectores i Aviva Borriana.

Programació

La Fira del Llibre començarà el dimecres 3 de maig a les 19 hores al claustre del CMC la Mercè amb la presentació del segon volum d’Història de Borriana en còmic, a càrrec de Pedro Cifuentes i Vicent Xavier Perarnau.

La inauguració i obertura de les casetes de la Fira del Llibre i els tallers infantils i la signatura de llibres pels voltants del CMC seran el dijous 4 de maig a les 17h, fins a les 20h, i continuarà el divendres 5 de 17h a 20h i el dissabte 6 de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h.

A més, s’han programat diverses activitats de dinamització com ara jocs i animació infantil durant l’horari d’obertura de les casetes. El dijous a les 18 hores, està previst l’espectacle per al públic familiar Noves historietes medievals, a càrrec de Xavi Castillo. El divendres a les 18 hores serà l’espectacle La memòria de contes de Rodamons Teatre.

Finalment, dissabte a les 19 hores i com a clausura de la Fira del Llibre es preveu “Borriana en Dansa”, el Festival de Balls Tradicionals que organitza el Grup de Danses Tradicionals l’Arenilla de Borriana i que tindrà lloc pels voltants del CMC la Mercè.

A més, durant la Fira es repartiran bosses de tela amb un nou disseny que identifica la ciutat de Borriana, per als usuaris i clients que compren llibres, facilitades per l’àrea de Normalització lingüística, en què les paraules característiques utilitzades a Borriana, algunes de les quals en desús, seran les protagonistes.

Les presentacions de llibres es realitzaran les vesprades de dijous i divendres, mentre que dissabte tindran lloc durant tot el dia. En aquest apartat, es comptarà amb fins a 7 autores i autors que presentaran les seues obres. Concretament, seran Pedro Cifuentes i Vicent Xavier Perarnau, David Segarra Ciprés i Rosabel Canós Llorens, Maria Francisca Ortiz, Adrián Campos, Josep Palomero, Judith Gallardo i, finalment, Enric Nomdedéu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari