La Fira de Nadal aterra a Borriana amb una gran varietat de productes i premis

Aquest cap de setmana, 35 casetes amb mesures de seguretat adaptades als protocols COVID-19 i una millor il·luminació ompliran d’ambient nadalenc la plaça del Pla

La Fira de Nadal aterra a Borriana amb una gran varietat de productes i premis

Els i les comerciants de Borriana eixiran als carrers, un any més, a oferir els seus millors productes a la ciutadania. I és que la plaça del Pla s’impregnarà d’ambient nadalenc aquest cap de setmana amb la Fira de Nadal i la nova decoració i il·luminació per a impulsar el comerç local en la campanya més important de l’any.

“Enguany és més important que mai que fem la compra en el comerç local. Al final, això és com una cadena de favors perquè mentre ajudem als nostres veïns i veïnes, ells i elles compren en altres comerços i així successivament. I com no, també ens ajuden a nosaltres amb les nostres necessitats o oferint-nos treball”, assegura Sara Molina, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Borriana.

Així, aquesta vesprada, a les 18 hores i coincidint amb el primer dia d’encesa de llums nadalenques, 35 casetes individuals de fusta obriran les portes en la plaça el Pla amb una gran varietat de productes que va des dels lots en serveis com a perruqueries fins a packs d’instruments musicals, roba, accessoris, floristeries o dolços artesanals de les fleques borrianencs.

Molina ha explicat que enguany “s’han substituït les activitats d’animació, per a evitar aglomeracions i respectar les mesures de seguretat, per una major il·luminació i ambientació nadalenca”. En aquest sentit, una altra de les novetats és que les 35 casetes – 13 més que l’any passat – són individuals i tenen protecció lateral per a reduir el nombre de contactes i facilitar la circulació.

D’aquesta manera, l’ajuntament, que ha llogat les casetes per als comerços que les han sol·licitades, ha ampliat la megafonia, la decoració i la il·luminació amb la instal·lació de 2.092 metres de garlandes i bombetes led en les casetes, gràcies a la col·laboració entre el consistori i la Federació de Comerç. A més, s’han instal·lat 2.990 bombetes led de 4w i hi haurà un centenar d’arcs lluminosos adquirits pel consistori, per la qual cosa enguany “tindrem més carrers i zones il·luminades i adornades que en anys anteriors”, segons la titular de Comerç.

A més, tant Molina com l’alcaldessa de Borriana, María Josep Safont, han ressaltat que l’Ajuntament destina aquest any més de 150.000 euros a la tradicional campanya de dinamització de Nadal amb el lema ‘Borriana es mou al Nadal’, que consciencia sobre els beneficis del comerç de proximitat.

Així, per cada compra que es realitze durant la Fira, hi haurà una participació en un sorteig que es realitzarà l’últim dia, el diumenge 6. Es repartiran 1.000 euros en cinc premis de 200 euros, entre les persones que realitzen compres en els comerços que participen i depositen el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents situades en la mateixa Fira.

Els premis hauran de gastar-se en, almenys, 3 establiments, dos dels quals hauran d’haver participat en la Fira de l’any 2020, amb un consum mínim i màxim per local de 40 i 100 euros respectivament. L’import dels premis haurà de ser gastat el dijous de la setmana següent a la realització del sorteig en horari de 17h a 20h.

Borriana dóna la benvinguda així a la campanya nadalenca, amb especial importància enguany davant l’impacte econòmic de la crisi del coronavirus. Des d’aquesta vesprada a les 18.00 hores fins al diumenge a les 20.00 hores, la plaça del Pla oferirà, en paraules de Molina, “la millor oportunitat per a comprar els nostres regals de Nadal, amb productes de major qualitat dels nostres comerços locals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari