Flamingo Coffee, Cercle Fruiter i Nautilus reben els guardons de la Ruta de la Tapa de Borriana 2022

Flamingo Coffee, Cercle Fruiter i Nautilus reben els guardons de la Ruta de la Tapa de Borriana 2022
08/07/2022 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de turisme, Sara Molina, han entregat els guardons a Flamingo Coffee, Cercle Fruiter i Nautilius, els tres establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2022 de Borriana que es va celebrar del 29 d’abril al 29 de maig a la ciutat. En aquesta edició es van servir 10.558 tapes en els 16 establiments hostalers de la localitat que van participar amb un impacte econòmic de més de 42.000 euros en global per als establiments, a més de la difusió aconseguida.

Cal recordar que el primer premi aconseguit pel major nombre de vots emesos per les persones comensals ha sigut per a Flamingo Coffee per la seua elaboració “Flamingo’s a la mar”, mentre que la segona tapa més votada ha sigut una “Coca fumada de la nostra llotja amb caviar de Xerès” confeccionada pel Cercle Fruiter, el tercer lloc ha sigut per a Nautilus gràcies a la seua tapa “Canana en ceba confitada amb tocs cítrics”.

Com és tradició, aquests premis es van decidir per votació popular, sent els mateixos comensals que van degustar les propostes gastronòmiques de la ruta de la tapa els qui van decidir amb els seus vots les tres millors tapes d’aquesta onzena edició, tant a través de l’app Rutappa com del passaport. I és que, segons ha destacat, “estem molt contentes amb el balanç ja que les xifres avalen una bona acollida”.

Maria Josep Safont i Sara Molina han volgut agrair el treball de totes les persones implicades en la ruta de la tapa 2022, tant des de l’oficina de turisme per tota l’organització prèvia que comporta, com als 16 restaurants participants i, també, a les empreses i marques patrocinadores que permeten poder lliurar posteriorment els premis després de les votacions, com el B&B Alqueria Calatrava, el restaurant Nàutic i el restaurant Cercle Fruiter.

Els 16 bars i restaurants que han participat amb les seues innovadores propostes gastronòmiques en aquesta onzena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana han sigut Al natural, El grill Negre, Cafeteria el Raval, Gastrobar Ca la Rosa, Cafeteria la Placeta, Bar Maruja, La Pata Coja, Tin & Pot, Coppelia Bonica, Salva Wings, Nautilus, Restaurant Nàutic, Flamingo Coffee, El Racó de Clàudia, Restaurant Casino Caixa Rural i Restaurant Cercle Fruiter.

Sorteig Ruta de la tapa

A més, entre les persones que van participar en la ruta i van votar a través del llibret, passaport, després d’haver aconseguit vuit segells emplenats en diferents establiments participants, l’Ajuntament va sortejar un premi que consistia en l’estada de dos dies, una nit, per a dos persones en règim d’allotjament i desdejuni en el B&B Alqueria Calatrava i sopar en el Restaurant Nàutic.

Els que van votar a través de l’aplicació Rutappa van participar en el sorteig d’una estada per a dos persones per a dos dies, una nit, en règim d’allotjament i desdejuni, en el B&B Alqueria Calatrava i sopar en el restaurant Cercle Fruiter.

Des de l’oficina de Turisme de Borriana ja s’ha informat les persones afortunades en el sorteig que premia als i les comensals. Així, a través del sorteig de passaports, José Domingo Navarro ha sigut el guanyador de l’estada en l’Alqueria de Calatrava i sopar en el Restaurant Nàutic en ser extret el que va depositar, mentre que Juan B. A. ha sigut el guanyador de l’estada en l’Alqueria Calatrava i el sopar en el Restaurant Cercle Fruiter per ser el seu número de telèfon el que figurava amb el número 180 en la llista dels que van votar per l’app, número que va ser extret a l’atzar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari