Borriana viurà el dia de la seua patrona amb espectacles de focs artificials des de casa

Borriana viurà el dia de la seua patrona amb espectacles de focs artificials des de casa
06/09/2020 -

L’Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Festes, prepara tres espectacles de focs artificials per al dimarts 8 de setembre, amb motiu de la celebració del dia de la patrona de la ciutat, la mare de Déu de la Misericòrdia, perquè els veïns i veïnes puguen gaudir-los des de casa, després de la cancel·lació de les festes de la Misericòrdia 2020.
L’empresa borrianenca Pirotècnia Martí SL, amb molts anys d’experiència en espectacles, serà l’encarregada de dur a terme la representació de color que tindrà lloc el dimarts dia 8, festiu a la localitat, a les 21 hores, i que es llançarà simultàniament en tres localitzacions diferents, dos al poble i una a la zona marítima, perquè siguen visibles per tota la ciutadania i omplir de llum i foc la ciutat de Borriana.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que es tracta d'”una manera alternativa i diferent de viure el tradicional castell de focs artificials que cada any tancava les festes el diumenge a la nit”.

Aquest any, ha continuat, “a causa de la situació que estem vivint, hem decidit traslladar aquest espectacular moment al dia de la nostra patrona. Així que, anime a tots els veïns i les veïnes de Borriana a eixir a les finestres, als balcons o a les terrasses i fruir d’aquesta explosió de llum i color d’una forma diferent i segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari