Les Reines Falleres de Borriana 2020 rebran l'homenatge del món faller

El ball de presentació de les màximes representants de l’exercici faller del pròxim any serà a les 23.30h

Les Reines Falleres de Borriana 2020 rebran l'homenatge del món faller
22/11/2019 -

Les Reines Falleres de Borriana 2020 rebran el dissabte 23 de novembre, l’homenatge del món faller de la ciutat amb un ball d’honor. Les màximes representants del nou exercici faller, Elena Pastor i Julia López, Reina Fallera major i infantil respectivament, seran presentades juntament amb la Cort d’Honor i les Dames de la Ciutat, Falleres Majors, Falleres Majors infantils, Cavallers Acompanyants i Corts d’Honor, en la Llar Fallera a les 23.30 hores.

La nit s’inaugurarà a les 22.45 hores, amb una concentració de les Reines Falleres, Corts d’Honor i comissions falleres a l’Ajuntament de Borriana. Tot seguit, a les 23 hores, s’iniciarà la primera desfilada oficial d’Elena i Julia després de rebre la banda fallera en l’acte d’exaltació que va tenir lloc dissabte i diumenge passat respectivament al Teatre Payà de Borriana.

Un camí allí, realitzaran l’entrada les 19 comissions falleres amb què compta Borriana, el públic acompanyant i, finalment, accediran les Reines Falleres 2020 i la seua Cort d’Honor davant d’un públic entregat i d’empeus que omplirà de gom a gom tota la sala fallera.

Elena i Julia, entraran de la mà dels membres de la Junta Local Fallera i inauguraran el ball amb les primeres notes d’un passodoble al qual immediatament s’uniran la resta de falleres presents. Així començarà aquesta festa tan especial, que no finalitzarà fins ben entrada la matinada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari