Jornada cultural i d'educació mediambiental per als xiquets i xiquetes del Campus Multiesportiu d’Estiu de Borriana

També han realitzat un recorregut pel Museu Arqueològic i Sant Blai per a conéixer el patrimoni de la ciutat

Jornada cultural i d'educació mediambiental per als xiquets i xiquetes del Campus Multiesportiu d’Estiu de Borriana
02/07/2021 -

Quatre grups d’escolars de Primària participants en el VIII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports (SME), han viscut una jornada dedicada a la difusió cultural i l’educació mediambiental.

Així, 48 alumnes d’aquest campus estiuenc han realitzat amb els seus grups bombolla visites simultànies al Museu Arqueològic, a l’Ajuntament i al Jardí Arqueològic de Sant Blai, amb un recorregut que combina les activitats a l’aire lliure i les dinàmiques de grup amb els esmorzars saludables.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis, han rebut els xiquets i xiquetes de tercer i quart de Primària en la Sala de Plens de l’Ajuntament, on han tingut una xarrada i han pogut veure vídeos sobre la importància del reciclatge.

“És important conscienciar les generacions més joves perquè s’impliquen en la conservació de l’hàbitat natural”, ha explicat Safont, que ha destacat “la transcendència” de la proposta de l’SME de “conjuminar en una mateixa jornada les activitats esportives del campus amb el coneixement del patrimoni i l’educació mediambiental”.

En el VIII Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables d’Estiu, que es realitza des del 28 de juny al 30 de juliol, participen més de 150 xiquets en dos torns quinzenals. En aquesta vuitena edició s’ha volgut donar importància a la difusió cultural, per la qual cosa algunes activitats de grup es realitzen tant en el Museu Arqueològic com al Jardí Arqueològic de Sant Blai.

A més, com a novetat aquestes jornades, que es repetiran amb altres grups un dia a la setmana durant tot el mes de juliol, es complementen posant l’accent en la sostenibilitat mediambiental, per la qual cosa també participen en aquestes xarrades educatives a l’Ajuntament i se’ls reparteix informació i material per a reciclar, com els recipients per als residus orgànics o bosses per al vidre.

El Campus Multiesportiu pretén un estiu més conjugar la pràctica esportiva d’una vintena de jocs, esports i activitats amb l’adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets i joves del municipi. A més, també es realitzen esmorzars saludables i tallers de cura d’esquena, salut bucodental i podològica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari