L'Agència Espanyola de Protecció de Dades rebutja la denúncia de Vox sobre els bons del comerç local a Borriana

Con esta notificación “se ha constatado la falta de indicios racionales de la existencia de una infracción en el ámbito competencial de la Agencia Española de Protección de Datos”

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades rebutja la denúncia de Vox sobre els bons del comerç local a Borriana
25/02/2022 -

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades ha rebutjat la denúncia presentada per un regidor del grup municipal Vox contra l’Ajuntament de Borriana i la Confederació d’Empresaris del Comerç Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV), per una presumpta vulneració i bretxa de seguretat de dades personals durant la campanya dels bons de comerç local.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha indicat que aquesta agència ha resolt arxivar la reclamació, “una vegada analitzades les raons exposades pel Consistori i Confecomerç CV”, ha notificat la seua resolució i estima que “no procedeix l’inici d’un procediment, i acorda l’arxiu de la reclamació”.

Safont ha insistit que amb aquesta notificació “s’ha constatat la falta d’indicis racionals de l’existència d’una infracció en l’àmbit competencial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades”, argument que ja havia sigut exposat i lloc de manifest tant al regidor de Vox com al ple municipal, ha precisat.

Igualment, la responsable municipal, a partir del rebuig de la denúncia ha apuntat que resulta “evident la incompetència dels representants de Vox, que a pesar que tenien tota la documentació i l’informe sobre la presumpta bretxa de seguretat han volgut seguir avant amb aquesta denúncia que ara es rebutja”.

Així mateix, ha indicat que Vox, “més enllà de demanar obsessivament dimissions encara tenint tota la informació sobre la gestió”, hauria d'”evitar denúncies falses i la difusió de faules que només condueixen a desprestigiar als serveis públics”. Així, els ha convidat a “donar la informació de la manera més objectiva possible”.

A més, Safont ha lamentat la “injusta cacera” contra la regidora de Comerç i contra la campanya dels bons de comerç perquè “no beneficia a ningú i posa en dubte el rigorós treball de l’administració municipal”. Tal vegada l’explicació a aquest comportament es deu a “els bons resultats de la iniciativa i les bones dades econòmiques que, amb una inversió del voltant de 400.000 euros en les dues campanyes de bons, ha suposat un impacte de més d’un milió d’euros en compres en el comerç local”, ha valorat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari