José Martí agraeix la donació de 6 tones de paper higiènic i seca mans realitzat per l'empresa Kartogroup de Borriana

José Martí agraeix la donació de 6 tones de paper higiènic i seca mans realitzat per l'empresa Kartogroup de Borriana
30/04/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, agraeix la solidaritat de l’empresa Kartogroup, amb seu a Borriana, que ha donat a la Diputació de Castelló 6 tones de paper higiènic i paper seca mans amb destinació a usos sanitaris i socials. Un agraïment que el mateix Martí i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han transmés al director d’operacions de la companyia, Pascual Gómez. Kartogroup també ha participat al costat de l’empresa Ence en la donació de material sanitari produït amb cel·lulosa a partir de fusta gallega a diversos hospitals públics i centres d’atenció primària de la província de Pontevedra.

José Martí, que ha explicat que al llarg d’aquesta setmana ja han rebut part d’aquest material l’Hospital Provincial, l’Hospital General Universitari de Castelló, l’Hospital La Plana de Vila-real i l’alberg municipal de Castelló, ha manifestat que “aquest tipus de gestos resulten especialment emotius perquè posen de manifest que comptem amb un teixit empresarial i una iniciativa privada compromesa amb la societat i els seus problemes, disposada a acostar el muscle al costat de les institucions per a afrontar la pandèmia i beneficiar al conjunt de la ciutadania”.

Aquest tipus de donacions resulta de gran utilitat i ajuda a reforçar les accions empreses per la Diputació des de la declaració de l’emergència sanitària per a facilitar l’accés a material sanitari i desinfectant. En aquest període la institució provincial ha adquirit material de protecció per valor de més de 200.000 euros que s’ha posat a la disposició dels ajuntaments i mancomunitats perquè els seus treballadors que desenvolupen labors essencials puguen estar degudament protegits. A més, ha coordinat una gran operació d’adquisició de màscares FFP2 que ha fet possible que els ajuntaments de la província puguen comprar prop de 370.000 màscares.

El president també ha volgut mostrar la seua gratitud pel treball dels operaris del parc mòbil “perquè la seua labor està sent determinant per al repartiment del material que adquireix la Diputació i per a la gestió de les donacions rebudes”. Ha afegit que “com a ciutadà de la província de Castelló i com a president de la Diputació vull donar-vos les gràcies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari