Més de 5.000 persones passen per la setena edició d'un emac. consolidat a Borriana

Borriana va viure tres jornades de música i art, i es va convertir en referent cultural de la província

Més de 5.000 persones passen per la setena edició d'un emac. consolidat a Borriana
14/02/2022 -

La setena edició de l’emac. va tancar ahir les portes amb “un bon sabor de boca i una resposta del públic molt positiva”, en la qual més de 5.000 persones van passar pel CMC la Mercè i els voltants, segons han valorat l’edil de Cultura, Vicent Granel, i el director de l’esdeveniment, Vicent Tormo.

Repartits en quatre espais, escenari amfiteatre, escenari emac., escenari emac.bar i l’exposició d’art al claustre, el públic assistent va poder gaudir d’un cap de setmana que, com cada any, s’avança a la moda i presenta les propostes musicals i artístiques més innovadores.

Vicent Granel i Vicent Tormo s’han mostrat “satisfets” amb la resposta del públic a un emac. que ha tornat al seu lloc d’origen i a les seues dates al mes de febrer, i també “per l’organització de les actuacions, exposicions i tallers”.

L’edil de Cultura ha agraït el treball de l’equip de l’emac. per “tornar a organitzar una de les activitats culturals referents a les nostres comarques i territori. La gent va tornar a assistir a un dels esdeveniments que obri la programació cultural a la província de Castelló i, any rere any, es nota amb la resposta i la consolidació de l’esdeveniment”.

Per part seua, el director de l’emac. ha destacat la valoració “més que positiva”, perquè “hem pogut fer un emac. el més normal possible amb una gran programació artística i musical, i una molt bona resposta del públic. Les previsions han estat més que assolides, i en alguns concerts més del que pensàvem”.

En l’últim dia de festival, el claustre del CMC la Mercè va ser l’escenari protagonista amb les actuacions en directe del borrianenc Juanma Garcia, Sara Zozaya i Xènia, i el colofó de la vesprada amb Queralt Lahoz, que va oferir un gran concert per a tancar la setena edició de l’emac.

Tormo ha agraït a Borriana Cultura “la seua implicació i ajuda”, i a tot l’equip de l’emac., als sponsors i a tot el públic que ha vingut al CMC la Mercè “per donar-nos afecte i força en un any com aquest. Gràcies per estar amb nosaltres”.

Enquesta emac.

D’altra banda, l’emac. ha llançat una enquesta per a valorar la celebració d’aquesta edició i proposar les millores que es puguen realitzar per a l’any que ve. Tant la Regidoria de Cultura com la direcció de l’emac. ja treballen en una vuitena edició amb la mirada posada a “augmentar la qualitat de l’esdeveniment, i tornar a donar una programació al nivell que ha estat des del principi”, han manifestat Vicent Granel i Vicent Tormo, i han conclòs que “Borriana ha d’estar associada a l’emac. i l’emac a Borriana, ja que sense els dos no seria possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari