Els millors ballarins de les escoles de ball de tot Europa arriben aquest cap de setmana a Borriana

Els millors ballarins de les escoles de ball de tot Europa arriben aquest cap de setmana a Borriana
18/11/2021 -

Diumenge que ve 21 de novembre, a les 19 hores, el Teatre Payà acull la presentació del muntatge VDF 2021 de la companyia valenciana de ball València Dancing Forward.

Aquesta jove companyia, que naix com una associació sense ànim lucratiu, busca un model entre el formatiu i el professional, i treballa per a garantir la projecció professional de joves ballarins en formació.

La companyia, codirigida per Laura Bruña, Joan Crespo i Elisabeth Taberner busca, a més, donar a conèixer a la societat la professionalització de la dansa i els seus beneficis socials.

D’aquesta manera, el projecte és un pont entre l’educació i la vida professional, en el qual 14 dels millors ballarins de les escoles europees més importants treballen peces de coreògrafs de reconegut prestigi internacional i de joves promeses durant períodes de quatre mesos.

En aquesta ocasió, compten amb els coreògrafs Jenna Lee de Regne Unit, Philip Taylor d’Alemanya, Gustavo Ramírez d’Alacant, José Carlos Blanco de Madrid i Alba Castillo de València.

Els ballarins i ballarines que interpretaran les cinc peces que formen l’espectacle són Kevin Au (Suècia), Ainhoa Segrera (València), Juan Esteban Serna (Colòmbia/Espanya), Eva Estelas (València), Marc Comellas (Catalunya), Zoe Wojcik (França), Theo Vanpop (França), Beth Andrews (Espanya/Regne Unit), Herman Keim (Noruega), Novella Petrucci (Itàlia), Adrián Gago (Catalunya), Silje (Noruega), Fernando Cencillo (València) i Lucía Moraleda (Alacant).

Les entrades estan a la venda per un preu de 5 euros en platea i 4 en l’amfiteatre, amb els habituals descomptes, i es poden adquirir en www.entradesborriana.com, que a partir d’aquest moment començarà a oferir la venda d’entrades per a tots els espectacles del Teatre Payà. La venda presencial serà en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, o a les taquilles del teatre una hora abans de cada funció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari