Els millors fondistes de club d’atletisme Platges de Castelló entrenen en el paratge del Clot de la Mare de Déu

Els millors fondistes de club d’atletisme Platges de Castelló entrenen en el paratge del Clot de la Mare de Déu
18/05/2022 -

Els atletes fondistes i els llançadors del club Platges de Castelló han entrenat aquest matí en el Paratge Natural Municipal del Clot de la Mare de Déu a Borriana, on han pogut comprovar les virtuts del paratge per a “rodades” ràpides, ja que en la seua preparació corren al voltant de 3 minuts cada quilòmetre.

Posteriorment, acompanyats de part dels llançadors del club, pel director del club castellonenc i entrenador de fondistes, Pepe Ortuño, i per l’entrenador de llançadors, Toni Simarro, han aprofitat per a visitar diversos llocs d’interès de la ciutat, com ara el Clot, el Port i la zona marítima, i el Museu Faller.

Finalment, els esportistes, que es troben en aquest moment entre els millors del món, han estat rebuts en el consistori per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i per la regidora de Turisme, Sara Molina, que els han felicitat per les bones marques aconseguides durant la temporada i els han animat a seguir amb “els excel·lents resultats”. Com a record de la ciutat, els han obsequiat amb uns detalls.

En la visita a l’Ajuntament, els atletes internacionals han pogut compartir els seus coneixements amb els escolars del CEIP Pare Vilallonga, amb qui han coincidit mentre realitzaven un recorregut per les instal·lacions municipals. Els atletes i les atletes els han explicat la seua experiència i els han donat alguns consells sobre la pràctica de l’esport en general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari