El Mercat de la Mar de Borriana torna amb totes les parades diumenge que ve 2 d'octubre

El Mercat de la Mar de Borriana torna amb totes les parades diumenge que ve 2 d'octubre
25/09/2022 -

El Mercat de la Mar de Borriana tornarà a instal·lar-se en la zona de la platja de l’Arenal a partir del pròxim diumenge 2 d’octubre sense alternança de parades i, així, les 252 parades adjudicades començaran a comercialitzar els seus productes variats, sense protocol anticovid, per als centenars de persones que acudeixen cada diumenge al mercat al costat de la mar Mediterrània.

Així ho ha anunciat la regidora de Comerç, Sara Molina, que ha explicat que les 252 parades adjudicades podran estar al complet sense alternança, seguint la normativa actual, i ha volgut destacar “les notables millores des de la municipalització del servei i de la gestió, que poden comprovar-se i apreciar-se cada diumenge en el Mercat de la Mar”.

La regidora ha mostrat la seua satisfacció per la pròxima obertura “al cent per cent d’aquest mercat exterior, diumenge que ve”, i ha recordat que la seua municipalització ha implicat l’optimització de les instal·lacions, amb la col·locació d’una tanca perimetral completa de la zona per a evitar que determinats residus es depositaren a la platja, o la pintura de les diferents zones en què es divideix el Mercat.

Qüestions que per a Molina han sigut “imprescindibles en les dos últimes edicions per a garantir les mesures de seguretat durant la pandèmia” i que, a més, han millorat “ostensiblement l’organització i capacitat per a atendre les persones usuàries”.

La regidora de Comerç ha subratllat que durant aquesta nova temporada del Mercat de la Mar s’incidirà en la “conservació de l’espai i l’entorn en què se celebra el Mercat”. En aquest sentit, ha apel·lat al “civisme i a la responsabilitat”, tant de venedors com d’assistents, per a col·laborar amb la neteja, la seguretat i el manteniment de les instal·lacions que garanteix el consistori.

A més, per a Sara Molina, l’àmplia superfície del recinte, la nombrosa oferta de productes i la facilitat en els accessos, permet que cada any “siga més valorat i prestigiós”, i ha assegurat que “no en va és un dels mercats més apreciats en la comarca, que compta amb l’assistència de moltes persones que arriben des de diferents punts de tota la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari