La música de Califato ¾ posa el punt de partida en la sisena edició de l’emac

Aina Palmer ha posat la nota musical com a artista local amb el seu nou treball en l’escenari Amfiteatre

La música de Califato ¾ posa el punt de partida en la sisena edició de l’emac
12/06/2021 -

La sisena edició de l’emac ha obert les seues portes amb la música de Califato ¾ com a principal reclam. Amb uns mesos de retard per les mesures sanitàries, i passant de febrer a juny, el grup sevillà ha pujat a l’escenari Amfiteatre per a donar a conéixer el seu nou treball. És l’única vegada que un grup repetia en el festival de Borriana, i ha complit amb escreix en la seua tornada a la capital de la Plana Baixa.

Juntament amb ells, l’artista local, Aina Palmer, ha sigut l’encarregada d’obrir el concert a l’interior del CMC La Mercé per a presentar l’ep Derelicte, amb acompanyament de projeccions visuals i dansa.

D’altra banda, l’escenari emac., situat al jardí arqueològic, també ha obert hui les seues portes, a diferència d’altres anys, per otorgar més separació a les actuacions davant la situació sanitària. Així doncs, Donallop i Laura Esparza i Carlos Esteban han sigut els encarregats de posar la nota musical en l’exterior, amb un canvi d’imatge en el recinte, ja que en aquesta ocasió el públic estava assegut, per a poder mantindre les distàncies de seguretat.

L’emac.art ha obert també les seues portes amb una proposta de 15 artistes, locals i d’altres ciutats valencianes. Joventut i avantguarda també presents amb la presència de les locals: Ino Grau, Dos Zarzillas, Paula García Ibáñez, Ro Art, Pepe Azpiarte i la incorporació del col·lectiu artístic Cúmul, juntament amb Boavista Taller. La fotografia analògica, per la seua banda, estarà en la Mercè de la mà de Carlos Baselga, vell conegut en l’emac.art.

Finalment, la plaça de la Mercé ha acollit l’escenari emac.bar, amb música de dj’s habituals en el festival, amb Tocino del Zodíac, Anticicló i Borrasca i Lore Nieto.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari