'En busca de l'estiu', el musical infantil que tancarà les activitats d'estiu 2020 a Borriana

'En busca de l'estiu', el musical infantil que tancarà les activitats d'estiu 2020 a Borriana
19/08/2020 -

El musical infantil “En busca de l’estiu” serà l’última representació i la que posarà fi a les vacances estivals l’últim cap de setmana d’agost a Borriana. L’actuació, organitzada per Monitors.es, es presentarà el proper dissabte 29 d’agost a les 19.30 hores a la Torre de la Mar del Grau de Borriana, on els personatges més coneguts de l’animació infantil viatjaran per tot el món en busca de l’estiu. En aquesta recerca, els personatges representaran cançons molt conegudes i, alhora, viuran aventures increïbles i divertides que compartiran amb diferents figures infantils al llarg de tota la representació.

A causa de la nova normativa establerta pel Ministeri de Sanitat per al control de la transmissió de la Covid-19, s’habilitarà un recinte tancat a què s’accedirà de forma gratuïta pel carrer Torre de la Mar. A l’entrada, caldrà mantindre la distància de seguretat i utilitzar gel hidroalcohòlic, que es posarà a disposició del públic assistent. Al recinte serà obligatori l’ús de mascareta, les cadires estaran ubicades a la distància de seguretat establerta i no es podran menejar, d’aquesta manera cada espectador ocuparà una cadira i no es permetrà un nombre superior d’espectadors al nombre de cadires.

L’aforament del recinte estarà limitat a 180 espectadors, tots asseguts, i es disposarà també d’un espai per a persones amb mobilitat reduïda. El recinte obrirà al públic una hora abans de l’espectacle.

Després de les tres sessions anteriors, aquest dissabte 22 d’agost es tanca el cicle de contacontes infantils a les 20 hores a l’Av. de la Mediterrània, al Port de Borriana, al costat de l’Escola de la Mar.

Contacontes de diferents temàtiques que desenvolupen valors en igualtat, respecte i cura de l’entorn. Contes no sexistes, dinàmics, contes a l’inrevés i contes tradicionals.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Borriana, Sara Molina, ha animat a totes les famílies que porten els seus fills i filles a aquestes actuacions a l’aire lliure. “Són actes que segueixen tots els protocols de seguretat sanitària i, sens dubte, suposen passar una bona estona de diversió en família per a aquestes vacances a Borriana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari