Nova funció del cicle de teatre El Cuc a Borriana

Nova funció del cicle de teatre El Cuc a Borriana
06/04/2022 -

El cicle de teatre infantil El Cuc organitzat per l’Ajuntament de Borriana continua aquest divendres de vesprada al CMC la Mercè. A les 18 h, i com sempre amb l’entrada gratuïta, es representarà la funció d’un nou espectacle del cicle de teatre per als més menuts.

La companyia valenciana L’Horta Teatre representarà Rodar i rodar. L’espectacle està inspirat en els contes de Gianni Rodari i proposa convidar els més menuts a viatjar amb la imaginació amb la creació d’un estímul per a la lectura i el seu desenvolupament. Pau, el gran explorador, acompanyat pel seu llibre ensenyarà a les xiquetes i xiquets a descobrir els mons apassionants als quals porten els llibres.

El regidor de Cultura ha convidat novament a totes les famílies a “xalar i a participar una setmana més en el cicle de teatre infantil El Cuc i a passar una vesprada de divendres d’allò més agradable”.

L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament i l’espectacle estarà adaptat a les mesures sanitàries en vigor. El Cuc continuarà el pròxim 29 d’abril amb Què et danses? de CocinandoDanza, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari