‘L'Orquestra del Sabor’ arriba a Borriana per a maridar música i gastronomia

El Mercat Municipal de Borriana acollirà aquesta experiència innovadora amb cates de productes i degustació de sucs de taronja

‘L'Orquestra del Sabor’ arriba a Borriana per a maridar música i gastronomia

‘L’Orquestra del Sabor’ arriba al Mercat Municipal de Borriana aquest dimarts per a maridar música i gastronomia i degustar productes de proximitat gurmet. Una experiència gastronòmica innovadora que se celebra aquest dimarts, 13 de juny, de 10.00 a 14.00 hores en l’encreuament del carrer La Tanda i el Mercat Municipal de Borriana.

Aquesta acció convida la ciutadania a degustar els productes agroalimentaris cooperatius amb els 5 sentits i està orquestrada per Mestres del Sabor, un projecte que dona a conéixer els productes cooperatius de qualitat de la Comunitat Valenciana. Aquest projecte està impulsat per la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la CV en col·laboració amb la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

L’experiència “L’Orquestra del Sabor” uneix música i gastronomia, atés que cada procés, des del cultiu en el camp, passant per la cuina o fins i tot en l’acte de menjar té ritmes, tempos i harmonia. D’aquesta manera, les persones que acudisquen a aquesta cita podran tocar música a través de diversos productes agroalimentaris.

En paral·lel, s’oferirà una degustació de suc de taronges de la mà de la Cooperativa de Sant Josep de Borriana. Una cooperativa que atresora més de 110 anys d’història cooperativista i agrícola valenciana.

Mestres del Sabor

Mestres del Sabor va nàixer l’octubre de 2022 i des de llavors duu a terme múltiples accions que posen en valor i donen a conéixer la singularitat i excel·lència dels productes agroalimentaris cooperatius de la Comunitat Valenciana que connecten innovació i tradició.

La marca compta amb la pàgina web, on es pot trobar informació sobre productes cooperatius, fires gastronòmiques i dades de les cooperatives productores i els seus agricultors. A més, per a aquesta campanya, desenvolupada per l’agència creativa MakinAcción, s’ha generat un univers creatiu que es pot visualitzar en les seues xarxes socials en Instagram, Facebook i Twitter en @mestresdelsabor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari